15.10.2013

Ii omoram acum sau mai tarziu?

Ieri, am gasit in parcarea de la Insula de agrement, 3 pui de catei. Ce facem cu ei, ii omoram acum? Ii lasam sa mai creasca si ii omoram dupa? Ii adoptam? Desigur ca intrebarile sunt retorice si solutia eutanasierii este drastica. Problema nu este a lor, ci a nostra. Pentru ca daca suntem cea mai evoluata specie de pe pamant, ar trebui sa facem si ceva destept. Sunt sigur ca solutia nu este sa-i lasam in strada.

Cand am vazut catelusii, mi-am amintit de Irana, o tanara din Bacau ce a construti in Gheraiesti un adapost.

"Ma numesc Irana si acum 4 ani am fondat un adapost de catei in Bacau, Gheraiesti....in decursul acestor ani, am reusit sa adun multi catelusi...am dat spre adoptie aproximativ 10...iar, in prezent, am 41 de sufletele  sunt toti vaccinati si majoritatea sterilizati si castrati! Fiecare dintre ei are o poveste foarte trista, sunt catei luati din strada accidentati si lasati in agonie, catei gasiti in tomberoane la gunoi, pe 2 dintre ei i-am salvat din apa, de sub podul cu lanturi din gheraiesti etc. Ii iubesc enorm si mi-as dori din suflet ca fiecare sa aiba casuta lui. Nu sunt sponsorizata de niciun Ong cum am fost acuzata, ii intretin din banii mei si ai parintilor si cand mai primesc ajutor din partea unor prieteni cu suflet mare. Dar o spun cu lacrimi in ochi, cand ma uit in ochii lor si ii vad satui, imi spun ca merita toti banutii! Acum cu legea care s-a dat nu doresc sa fiu nevoita sa-i duc la adapostul central si sa fie eutanasiati  
Am sa postez poze  si la fiecare poza am sa scriu povestea fiecaruia! Multumesc anticipat tuturor!"Din partea mea, FELICITARI IRANA!

Cei care doresc sa o ajute, o puteti contacta aici.


Un comentariu:

LinkWithin