20.03.2013

Ziua Mondială a Sindromului Down în Bacau

Sambata, 23 martie 2013, cu incepere de la orele 14, 00 va avea loc la Universitatea "V. Alecsandri" in sala Olimpia, meciul demonstrativ de handbal, organizat de asociatia "Valoare Plus" in parteneriat cu Asociatia Sindrom Down Bacau, ce doreste sa marcheze Ziua Mondială a Sindromului Down în Bacau, "Viata are Valoare"

Scopul si obiectivele proiectului "Viata are Valoare" il reprezinta pe de o parte ajutorul oferit prin intermediul
sportului persoanelor cu Sindrom Down pentru intarire pozitiva si dezvoltarea abilitatilor, iar pe de alta parte sensibilizarea opiniei publice privind valoarea si abilitatile acestora si atrage atentia asupra nevoii de implicare a comunitatii in proiecte de includere a persoanelor cu sindrom Down prin intermediul sportului integrat.

Câteva din subiectele care au fost abordate prin acest proiect sunt: drepturile umane, participarea politică, schimbarea atitudinii societăţii, viaţa independentă, cum să lucrăm cu persoanele cu sindrom Down prin intermeiul miscarii si sportului.

Copiii, tinerii şi adulţii cu sindrom Down din Bacau, vor fi beneficiarii evenimentului organizat în oraşul Bacau de catre Asociatia "Valoare Plus" in parteneriat cu Asociatia Sindrom Down Bacau , in cea dea treia zi din ciclul de evenimente organizate pentru a celebra aceasta zi memorabila: 21 Martie 2013-Centrul Our Kids-lansare oficiala proiect "Nutritie si Educatie pentru Sanatate" finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, 1.2 Initiative ale Tinerilor.

22 Martie 2013-Teatrul Municipal George Bacovia-spectacol dedicat Zilei Internationale a Sindromului Down: partener Grup Informal Youth Dreams, Palatul Copiilor Bacau, Hobby Club, Scoala Gimnaziala Solont, Centrul de Recuperare Racaciuni, etc

23 Martie 2013-sala de sport a Universitatii "V. Alecsandri"-meciul demonstrativ de handbal organizat de Asociatia Valoare Plus in parteneriat cu voluntarii Clubului Rotaract Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin