(regizorul Calin Peter Netzer si actrita Natasa Raab)
Filmul este destul de tensionat si arata nevoie de relaxare a celor implicati. Numele filmului vine dintr-o pozitie de yoga. Pozitia copilului: numita si balasana, este una dintre cele mai comode pozitii din yoga. "Face o conexiune intre corpul tau si pamant si te invata sa fii mai umil". Este buna pentru cei care sufera de anxietate, creand o pace tacuta.
Si eu am ramas placut surprins, de intrebarile celor prezenti la film. Subiectul principal al piesei este dragostea sufocanta a unei mame fata de baiatul ei. Apoi lucrurile se complica cand se produce un grav accident.
Cat despre injuraturi, Calin Netzer le explica fiind "alese" desi sunt destul de dure.
"Acele injuraturi au o intelegere mai profunda, nu e vorba de e o vulgaritate si se face trimiterea la complexul lui Oedip si relatia mama - fiu, a declarat regizorul in discutia cu publicul.
Ionut Tomescu - purtatorul de cuvant al Primariei Bacau
Ursul de aur
În acelaşi timp, filmul este o radiografie a "high-class-ului" românesc contemporan, vorbind despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi.
Actrita Natasa Raaba a dorit sa incheie intr-un stil umoristic, apropo de toata carnea infestata de la noi, ba de cal, ba de curcan, ca pana la urma le-am luat ursul nemtilor si ca sa-i invitam pe toti prietenii la film, pentru a putea merge mai departe la Oscar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu