21.03.2013

Curs de "Reconectare" pentru copiii din Bacau

Pe 23 si 24.03.2013 vine in Bacau Andra Ivanov, cea care a adus in Romania echipa lui Eric Pearl pentru Seminariile de Vindecare reconectiva si Reconectare personala. In prezent, este singurul lector acreditat in Romania pentru cursurile ,,RECONNECTIVE KIDS". In cadrul acestor cursuri, copiii invata despre Vindecarea reconectiva (inclusiv cea de la distanta) pe oameni, plante si animalute, dar si despre autovindecare, iar practica acestor activitati le dezvaluie o lume cu adevarat fascinanta.

 Sambata 23.03.2013 este Conferinta de prezentare despre Vindecarea reconectiva si Reconectarea
personala, sustinuta de Andra Ivanov. Evenimentul are loc la Hotel Dumbrava, str. Dumbrava Rosie, nr. 2, incepand cu ora 17. ( Se plateste la intrare suma de 20 lei; in aceasta suma este inclus un bilet de tombola - 1 premiu cu 3 sedinte gratuite de VR sau de masaj; 2 premii cu o singura sedinta gratuita de VR sau de masaj.) Va asteptam sa veniti insotiti de copiii dumneavoastra!

 Duminica 24.03.2013 sunt cursurile de Vindecare reconectiva adresate copiilor, intitulate ,,RECONNECTIVE KIDS" (lector: Andra Ivanov). Locatia pentru aceste cursuri: str. Razboieni, bloc 11, scara A, demisol, interfon 01 (in fata Ateneului, iar deasupra este cabinetul notarului Cristina Hodorogea).

Cursurile sunt structurate pe 2 grupe de varsta: de la ora 10 incepe grupa de copii avand 4-7 ani (vin insotiti de unul dintre parinti), iar de la ora 14 incepe grupa de copii avand 8-12 ani (intra singuri la cursuri). Cost: 62$ (in lei, curs BNR) + 10 lei pentru inchirierea meselor de masaj.

Pentru inscriere, este nevoie de un avans de 50 lei, in vederea rezervarii meselor de masaj. Deoarece locurile sunt limitate, inscrierea se face in ordinea achitarii avansului. Observatie deosebit de importanta: sunt ultimele cursuri cu acest tarif. Cursurile se reiau doar dupa 6 luni, dar de data aceasta, costurile sunt altele: 99 $ + TVA . Persoane de contact pentru inscrieri si informatii suplimentare: Pop Steluta-Zvetlana (telefon: 0749 645 458, 0740 229 696; e-mail: pop_steluta@yahoo.com) si Tomescu Cristina (telefon: 0744 440 770) Pentru informatii suplimentare, vizitati: http://www.reconectarea.com/Kids.htm#Spirit 

 Testimonialele copiilor de la sfarsitul filmuletului sunt interesante:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin