07.03.2013

O noua boala - Harlem Shake

O noua boala a aparut la orizont! Un dans denaturat, unde actorii imita acte sexuale cu jucarii de plus. Problemele cam de acum incep, deorece elevii au luat imediat virusul si au inceput sa sa filmeze prin salile de curs. Unii chiar in chiloti, lucru interzis de legile scolii si chiar ale societatii!

Video:

Probabil ca Harlem Shake-ul  a aparut ca un predecesor al flashmob-ului. Numai ca la flashmobul e un dans organizat cu o miscare sincrona si armonioasa. Harlemul e ceva dezorganizat si HAOTIC, care demonstreaza inca o data inclinatia spre haos, a mintii umane. Eu cred ca era mai indicat flash mobul......

Ca sa ma spun, spor la zbenguiala! Aveti in continuare un filmulet realizat intr-o scoala prin Bacau. Degeaba s-au chinuit ei sa se mascheze, ca pe aia mica ce tinea de 6 la usa, nu am mai acoperit-o..:))
 
Video Bacau:



Flashmob- este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune neobișnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândește.

Un comentariu:

  1. Am mai vazut modelul asta acum cativa ani, apar curente ok, care ne unesc oarecum, deci plus!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin