20.03.2013

Seminar gratuit - Managementul Banilor

Burcash-Managementul Banilor, primul program independent de educație financiară din România, vă oferă gratuit seminarul „Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară”. Evenimentul va avea loc joi, 28 martie 2013, începând cu orele 17:30, în Aula Moldova a Universității George Bacovia. Eusebiu Burcaș, fondatorul
programului, le va vorbi participanților despre cele mai importante decizii financiare din viața lor, ce să facă dacă au luat o decizie greșită în trecut, cum să iasă din zona de disconfort financiar, cum și unde pot face investiții profitabile.

"Analizând viața financiară a unui individ am identificat 8 decizii fundamentale pe care le luăm în viață, decizii care ne vor afecta viața și echilibrul personal dar mai ales modul în care privim banii și ne gestionăm fluxurile financiare, adică finanțele personale."

 Sunt așteptați toți cei care vor să învețe cum să-și gestioneze eficient finanțele personale, să evite greșelile comune în planificarea banilor, precum și cei care vor să fie „sănătoși” din punct de vedere financiar. Accesul la eveniment este gratuit, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site-ul www.burcash.ro/evenimente.



Workshopurile și seminariile de educație financiară organizate de Burcash-Managementul Banilor au rolul de a-i face pe oameni să conștientizeze necesitatea unor schimbări esențiale în comportamentul lor financiar. Cu peste 2300 de participanți la sesiunile de workshop și training, acest program influențează pozitiv comportamentul financiar a peste 5000 de persoane. Autor a numeroase articole în reviste de specialitate, Eusebiu Burcaș este membru al Consiliului Director al AMCOR, membru al ISMM, AMA și HR Club. Din 2006 Eusebiu a susținut prezentări la importante evenimente, printre care și TEDx, Business Days, Business Edu, Conferința Națională a Directorilor de Vânzări, Conferința JCI.

Un comentariu:

  1. Mi s-ar parea normal ca in scoli sa existe o astfel de materie, care sa te educe cum sa iti cheltui banii intr-un mod responsabil.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin