04.05.2011

S-a infiintat Asociatia Bloggarilor - Divanul (cu reguli)

Desi ne intalnim de aproximatv doi ani, noi bloggarii din Bacau, ne-am infiintat abia acum si ca ONG. Probabil ca v-ati familiarizat cu interviurile Divanului VIP, unde, printre intervievati s-au numarat, Primarul Romeo Stavarache, Presedintele C.J, Dragos Benea, Deputatul Viorel Hrebenciuc, plus altii.  Kristofer a fost desemnat sa dea o declaratie la Euro Tv unde ii aminteste pe cei din asociatie:

 "Momentan, din asociatie fac parte cele mai importante bloguri bacauane. George Săcăleanu (Inima Bacăului), Florin Popescu (Aghiuță), Ionuț Avram (Criticați), Cristi Juverdeanu și Mădălina Albei (Talent irosit), Cristina Cucu (Kaysha), Amalia Frigură (Amalis), Gabi Mihai (Steagul roșu) și Cristian Ghingheș (Kristofer)."

Kristofer, a uitat probabil de emotii, sa precizeze faptul ca intra doar cine are ceva de zis cu adevarat. Adica nu cei cu "Copy-Paste", nu doar cei cu comunicate de presa, si ca trebuie sa ai o mica vechime, sa ai scrise macar 100 de articole, iar frecventa postarilor sa fie la minim la 2-3 zile. Reguli de bun simt.....Dragi bloggari, va asteptam cu drag.

2 comentarii:

  1. Sall as vrea un id de mess sau un nr de telefon sa va pot contacta sa va pun cateva intrebari legata de aceasta asociatie :) !

    RăspundețiȘtergere
  2. inimabacaului

    sau oricare alt id al celorlalti membri.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin