04.05.2011

Concursul Naţional explorIT Bacău 5-8 mai 2011

Ştiţi ce este explorIT? 

Este un concurs izvorât din entuziasmul şi voinţa celor 22 de elevi ai Colegiului Naţional Ferdinand I Bacău, sub îndrumarea catedrei de Informatică şi Tehnologia Informaţiei şi a Comunicării (TIC), sprijiniţi de Tehne, Dedeman, Agricola Internaţional, Bitdefender, Administraţia bazinala de apă şiret şi ajutaţi de domnul prefect Constantin Scripaţ.

ExplorIT se află la a doua ediţie iar aceasta se anunta a fi una deosebita. În urma unei preselecţii care a avut loc
între 22.04 și 25.04 au fost aleşi 50 de concurenţi, din întreaga ţară, care, în grupe de maxim 2 elevi care vor fi creat cele mai bine puse la punct proiecte pe cele 4 secţiuni ale concursului :

I. Design şi Dezvoltare Web (Aplicaţii Web, Site-uri, Pagini Web)
II. Software - soft educaţional
III. Software - soft utilitar si jocuri: aplicaţii pentru Unix şi Windows
IV. Media: 1. Fotografie
2. Video

Etapa finală a concursului va avea loc intre 5-8 mai 2011 la Colegiul Naţional Ferdinand I Bacău. Juriul, format din 15 specialişti în IT și media, va fi cel care va decide clasamentul pentru fiecare secţiune a proiectului, premiile constând în bunuri materiale și bani. Fiecare grupă va trebui să-şi susţină proiectul în faţa celorlalţi concurenţi, organizatorilor, profesorilor coordonatori şi a juriului. Site-ul concursului va promova atat proiectele cât şi echipele câştigătoare.

Pentru mai multe detalii intră pe site: www.explor-it.info

Date de contact: contact@explor-it.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin