28.05.2011

Balul Catarama 2011

Cu o traditie de 17 ani, omul de afaceri Viorel Catarama organizeaza balul ce-i poarta numele la Colegiul National "Gheorghe Vranceanu". Vineri seara, la Restaurantul Green Park, s-a dat adunarea, pentru petrecerea dedicata premiantilor liceului. Valoarea premiilor a fost de cateva mii de dolari, iar daca punem la socoteala si petrecerea, cheltuiala sare de un miliard de lei vechi. Printre fostii colegi invitati la masa de onoare, s-a mai numarat si Silviu Lefter, fost prefect de Bacau. La acest eveniment, presa nu a avut acces.(nu ma intrebati cum am intrat)

La rugamintea Lui Viorel Catarama, am realizat si o mica sedinta foto cu el si sotia. Gasiti 2-3 poze  in aceasta galerie.

"Cel mai mare premiu" asa cu l-a numit Viorel, l-a luat doamna profesoara Florentina Neculau, in valoare de 1500 de dolari. Tot locul 1 au mai luat elevele:  Anca Rujan, Andrei Raluca, Ioana Mare si Madalina Bacoiu. In continuare, au urmat :Berceanu Maria, Agnezia Grosu, Rafiroiu Anca si Diana Popa.


Loc 2 : Andreea Stanoiu si Oana Bujor.

Mentiuni: Rosenschein Mariana, Stoian Marius, Anghel Catalin, Simona Vasilache, Alexandra Vîrlan, Diana Agop, Florin Iordache, Ioana Madalina Plesca. (imi cer scuze daca am gresit sau am omis vreun nume, astept pe mail corectura)

Poze:




Video dans (scuzati sunetul, dar am filmat cu telefonul) :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin