27.05.2011

Intalnire cu germanii

Cu ocazia inaugurarii Incubatorului de afaceri din Bacau, a avut loc si o intalnire cu: Clubul Economic German - Moldova, (DWCM) si Forumul democrat al germanilor din Bacau  In calitate de membru JCI, alaturi de colegul meu Cristi Lupu, am reusit sa creem o punte de dialog, cu promisunea de continuitate si sprijin reciproc

Clubul Economic German este o asociere voluntara a firmelor si organizatiilor din tarile vorbitoare de limba germana, care au legaturi active de afaceri in regiunea Moldova si care sunt prezente in cea mai mare parte a timpului in aceasta zona.

Centrul de greutate al activitatilor DWCM este constituit de catre sprijinul si dezvoltarea relatiilor economice specifice fiecarui membru. Legatura intre retelele deja existente si pastrarea acestor legaturi prin intermediul unui dialog constructiv cu politicienii precum si cu institutiile statului sunt teme principale ale DWCM.


Forumul democrat al germanilor din Bacau a fost infiintat in ocombrie 1990 mai intai ca forum regional al
judetelor Bacau si Neamt de catre un grup de initiativa Incepand cu anul 1992 organizatia s-a afiliat la Forumul german Regiunea Extracarpatica, iar din 2002 luna septembrie a capatat personalitate juridica. Membrii fondatori ai noii organizatii au fost: Peck Friedrich Martin, Cinca Gertrud si Todasca Marinel Mihai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin