07.04.2011

Trupa PROSPERO pleaca la…”VICEVERSA” – Cluj Napoca !!!

Trupa de tetru “PROSPERO” de la Palatul Copiilor Bacau, coordonata de regizorul Gheorghe Balint s-a calificat pentru finala Festivalului national de teatru pentru liceeni “VICEVERSA”- a III-a editie a, care va avea loc la Cluj Napoca intre 13-15 mai 2011. La selectia pentru finala au fost inscrise 28 de trupe de teatru, finalistele fiind in
numar de 12: Alfazet- Satu-Mare, Atelierul de Teatru Ion Ratiu – Turda, Dor fara spatiu – Bucuresti, Fata in fata – Cluj-Napoca, Interior – Ploiesti, Noi – Constanta, OKaua – Bucuresti, Palatul Copiilor – Cluj, Prospero si A.C.T. – Bacau, Nipoconstantinopolipitanovicescovici – Arad, Vice – versa a Liceului Teoretic Mihai Eminescu – Cluj. “Te iubesc, tata…” de Mihaela Iancu -Spectacolul trupei “PROSPERO” - “Te iubesc, tata…” de Mihaela Iancu (“one women show”) este interpretat de eleva Alexandra Spataru (clasa a Xa) – Colegiul National “Gheorghe Vranceanu”. Vor fi premiati : Cel mai bun actor/actrita in rol principal / Cel mai bun actor/actrita in rol secundar / Cea mai buna scenografie / Cea mai buna regie realizata de catre elevi (in cazul in care vor exista cazuri) / Premiul pentru cel mai bun spectacol, + locurile II, III si mentiuni.

Juriul va fi format din actori ai Teatrului National „Lucian Blaga” Cluj-Napoca, teatrologi si regizori din Cluj-Napoca. Fiecare trupa participanta are asigurate 2 nopti de cazare si 2 mese pentru : actori+1 om la tehnic+profesor (pentru formatiile care au profesor coordonator), in schimbul taxei de participare in valoare de 50 RON/pers. Orice alt oaspete adult, sau elev care indeplineste sarcini precum : regizor tehnic, scenograf, recuziter, asistent de regie, dublura de personaj, make-up artist, frizer, manichiurist, hamal, dulgher, etc, isi va achita integral taxele pentru cazare si masa, in cuantum de 100 RON. Trupele de teatru care au in componenta peste 15 membrii vor achita in plus 100 RON/membru. Spectacolele vor avea loc in 2 sali : Sala mare a Casei de Cultura a Municipiului si Studio IMAGO a Casei de Cultura a Studentilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin