06.04.2011

Dan Puric vine in Bacau

Un moment mult asteptat pentru mine, este venirea lui Dan Puric in Bacau. Il urmaresc de mult timp, pe mai toate canalele media.

In data de 9 mai, ora 19:00, Casa de Cultura Bacau va invita la spectacolul:


"Sinucigaşul", de Nikolai Erdman. "O comedie amară pe care au vrut s-o pună în scenă mari regizori, ca Meyerhold şi Stanislavski, dar pe care a interzis-o însuşi Stalin".

Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat în Siberia şi condamnat să rămână un anonim. După moartea sa, această piesă i-a adus dramaturgului celebritatea internaţională. "Sinucigaşul" se joacă astăzi peste tot în lume, lansând o întrebare dramatică: "Viaţa are sens?".

Piesa este "un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsă în care viaţa nu face nici două parale, iar moartea este speculată în folosul interesului propriu", menţionează TNB.

În distribuţie, alături de Dan Puric, figurează Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biriş, Maria Buză, Andrei Finţi, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lăzărescu, Tatiana Constantin/ Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu şi Nikita Dembinski.


Biletele se gasesc la secretariatul Casei de Cultura (etajul 1) de luni pana vineri intre orele 8-16
Pretul unui  bilet este de 100 de lei. (cam scumpisor, dar merita toti banii)

2 comentarii:

LinkWithin