21.04.2011

Trotuare noi pe strazile 9 Mai si Alexandru cel bun

Primăria Municipiului Bacău execută lucrări de refacere a trotuarele de pe strada 9 Mai pe porţiunile cuprinse între Biserica Precista şi Liceul Economic şi Banca Comercială şi magazinul Agricola Internaţional situat la intersecţia 9 Mai şi B.dul Unirii. Pe aceste porţiuni se montează pavele de trafic intens, suprafaţa totală fiind de 6.020 de metri pătraţi. Pe această porţiune lucrarea va fi finalizată la sfârşitul lunii mai, după care se va trece la montarea de pavele şi pe trotuarele de pe strada Alexandru cel Bun, pe ambele sensuri, până la Insula de Agrement, suprafaţa
pe această porţiune fiind de aproximativ 4.320 de metri pătraţi.
Contractul încheiat cu SC Simetrica Suceava, cea care a câştigat licitaţia organizată în acest sens, prevede refacerea şi montarea de pavele pe o suprafaţă totală de 12.600 de metri, în calcule intrând şi refacerea trotuarelor de pe strada Ana Ipătescu, pe ambele sensuri de mers si o porţiune cuprinsă între străzile 9 Mai şi Mihai Viteazu.

5 comentarii:

  1. Bacau. Din Inima pentru tine

    RăspundețiȘtergere
  2. sc symmetrica srl,nu botezati firmele!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca asa a scris purtatorul de cuvant al Primarie, asa am publicat....Eu nu am de unde sa stiu cum se numeste....

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuia sa vina de la Suceava sa puna pavele. In Bacau nu mai era nicio firma. Mie mi se pare ciudata chestia.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce prostieie!!!
    Strica tocmai trotuarele bune, acoperite cu bitum, ca sa puna pavele, care oricum au o viata mult mai mica, in timp ce trotuarele proaste raman la fel.
    Domnule primar, faceti asta ca sa ne demonstrati cat de idiot puteti fi sau ca sa ne spuneti ca ne credeti tampiti, sperand ca o sa va faceti campanie electorala in felul asta ???

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin