28.04.2011

Antena 1 se lanseaza in Bacau

Aghiuta a anuntat ca se deschide Antena 1, filiala regioanala, de Bacau. Transmisia va fi  peste Antena 1 Bucuresti si va fi recepționata doar în sistem analogic.

Am analizat programul lor si observ ca vor avea o sarcina destul de grea privind stirile. Vor fi primii din zi, care le emit. Realitatea Bacau, emite la 18.10, Tv Bacau la 18:30, 1 TV Bacau la 20:15 iar Euro Tv in jur de ora 20. (sper sa nu gresesc de Euro Tv, dar daca nu s-au sinchisit nici pana astazi sa-si faca un site, desi sunt primii din Bacau, mi-e greu sa verific)

Deci cum spuneam, cea dea 5-a televiziune locala din Bacau, va duce o lupta contra-cronometru pentru a termina la timp stirile.Aproximativ jumatate din echipa o cunosc personal si sunt veniti tot din breasla Ca noutate sunt si 2 actori. Nu-mi ramane decat sa le urez succes! si sa-i urmarim de 1 mai, la ora 11, cand va avea loc prima emisie.


Grila de programe si echipa 200x138 Antena 1 se lansează de Ziua Muncii. Vezi grila de programe Grila de programe II 200x137 Antena 1 se lansează de Ziua Muncii. Vezi grila de programe

3 comentarii:

  1. dupa harta din pliantul lor se pare ca serbanestiul nu face parte din oras. sau poate ca intre timp a dobandit autonomie locala... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint trei actori, Alina Simionescu, Valentin Braniste si Stefan Alexiu. Astept si eu cu interes sa vad ce fac. E bine ca a mai aparut un post de televiziune si un nou loc de munca pt ziaristi... Sa speram ca va avea viata lunga si ca angajatii vor fi platiti pentru munca lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. De fapt sunt 3 actori ;)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin