08.10.2013

Reciclezi si castigi la Dedeman

ECOTIC, Recolamp și Dedeman desfășoară în perioada 7 – 20 octombrie 2013, campania denumită „FII EROUL nostru! Reciclează! ECOTIC ȘI RECOLAMP te premiază!”. Populația este invitată în magazinul DEDEMAN din BACĂU să predea în mod responsabil deșeuri de echipamente electrice și electronice, dar și becuri economice și neoane arse, câștigul sigur fiind UN MEDIU MAI CURAT! Premiile puse în joc în acest proiect constau în echipamente electronice noi, câștigătorii fiind extrași la tombola organizată pe 23 octombrie în incinta magazinului, în prezența unui notar.

Obiectivul campaniei îl constituie dezvoltarea unei atitudini responsabile a cetățenilor față de deșeuri, în
special față de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) și deșeuri de echipamente de iluminat. Campania de conștientizare include, pe lângă latura informativ-educativă, și componentă practică, aceea de colectare selectivă a acestor deseuri. 
Campania „FII EROUL nostru! Reciclează! ECOTIC ȘI RECOLAMP te premiază!” are loc în perioada 7 – 20 octombrie, în magazinul Dedeman din Bacău, situat pe Str. Republicii, nr. 185, unde cetățenii interesați pot preda la standul destinat proiectului, într-un mod corect și prietenos cu mediu, echipamente electrice și electronice vechi sau nefuncționale, dar și becuri economice și neoane arse.  
Organizatorii oferă câte un voucher persoanelor care aduc un echipament electric sau trei becuri economice sau neoane arse. Voucherul respectiv dă dreptul persoanei înscrise astfel în campanie de a participa la tombola organizată în data de 23 octombrie, orele 12.00, în cadrul aceluiași magazin.

Premiile pentru predarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) constau în trei televizoare Samsung. Pentru deșeurile de becuri și neoane sunt puse în joc câte  trei tablete E-Boda 7’.
Exemple date referitoare la șansele de câștig în acest proiect:

·        Un echipament electric vechi sau uzat = un bilet de tombola DEEE - o șansă pentru a câștiga un televizor Samsung
·        Două echipamente electrice vechi sau uzate = două bilete de tombola DEEE - două șanse pentru a câștiga un televizor Samsung
·        Trei becuri sau neoane arse = un bilet de tombola Becuri - o șansă pentru a câștiga o tabletă E-Boda 7’
·        Nouă becuri sau neoane arse = trei bilete de tombola Becuri - trei șanse pentru a câștiga o tabletă E-Boda 7’
·        Trei becuri sau neoane și un deșeu de echipament electric = un bilet de tombola Becuri, un bilet de tombola DEEE

Șansele de câștig ale participanților la campanie sunt date de numărul de deșeuri predate.
Cu cât mai multe deșeuri aduse la standul proiectului aflat în incinta magazinului Dedeman din Bacău, cu atât mai multe șanse de câștig!
Prin tragerea la sorți organizată în cadrul tombolei din data de 23 octombrie vor fi desemnați câte trei câștigători ai premiilor puse în joc pentru fiecare tip de deșeu predat în campanie. Astfel, vor fi trei câștigători dintre persoanele care au predat deșeuri de echipamente electrice și electronice și trei câștigători pentru becuri și neoane arse.
Dedeman, ECOTIC și Recolamp ajută eroii din noi pentru un mediu curat!
Pentru mai multe detalii, accesati www.ecotic.ro, www.recolamp.ro si www.dedeman.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin