02.10.2013

Inedit ! Saptamina Bebelusilor Purtati

Evenimentul va avea loc in data de 11 octombrie, orele 17, la locul de Joaca "Lala Play" (zona Sala Sporturilor). Intrarea gratuita! Saptamina Bebelusilor Purtati se sarbatoreste in toata lumea in luna octombrie. Aceasta sarbatoare a pornit din America acum 6 ani, anul asta fiind a cea de-a 6a editie, iar in Romania anul asta este 4a editie, pornind din Bucuresti.

In cadrul evenimentelor din Bacau se vor prezenta parintilor si viitorilor parinti toate sistemele de purtare a bebelusilor si se vor da premii celor care participa, astfel de sisteme si nu numai. Parintii vor mai primi
informatii despre tot ce inseamna natural si sanatos pt copiii lor, dorinduse cu acest acest prilej lansarea a  unui program de intilniri periodice de informare asupra natural parentig-ului.

Acest eveniment are drept scop de a promova si de a se prezenta beneficiile purtarii bebelusilor, si a intregului concept de Natural Parentig, adica tot ce este natural pt bebelus, nastere naturala, alaptare, co-sleeping, scutece textile, educatie prin comunicare si joc, excuzind tehnicile prea moderne si
arbitrare intrate de ceva timp in obiceiurile parintilor de a-si educa copiii.

La eveniment va participa si un kinetoterapeut care va vorbi parintilor despre cit e de important ca parintii sa-si poarte copiii in sisteme ergonomice. 

Finalul evenimentului se va puncta printr-un mars al parintilor purtatori, in zona centrala a Bacauui si in Parcul Cancicov. 

Un comentariu:

LinkWithin