23.10.2013

Deputatul PSD Lucian Sova ales in Consiliului National PSD.

Lucian Șova, deputat Colegiul 4 Bacău și vicepreședinte PSD Bacău a fost desemnat, la ultima ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, președinte executiv al Departamentului Transporturi și Infrastructură al Consiliului Național al PSD.
Acesta alegere vine în completarea statutului de membru pe care deputatul Lucian Șova îl are în
Comisia pentru industrie și servicii a Camerei Deputaților și în încununarea parcursului profesional al demnitarului.
Lucian Șova este absolvent al Facultății de Autovehicule Rutiere din cadrul Universității Brașov, a deținut funcții de înaltă răspundere în Ministerul Transporturilor și este un profesionist in domeniul transporturilor rutiere.
“Sunt onorat de increderea colegilor mei si le multumesc pentru votul acordat. Este o functie importanta atat pentru mine personal, ca si parcurs profesional, dar mai ales pentru organizatia din care provin“.a declarat deputatul Lucian Sova.

“Apreciez aceasta alegere a unui reprezentant al Organizatiei Judetene PSD Bacau in cadrul structurilor centrale ale Partidului. Il felicit pe Lucian Sova pentru functia obtinuta si sunt convins ca este omul potrivit la locul potrivit, un specialist in domeniu, cu o intrega cariera drept confirmare.” a declarat Dragos Benea, Presedintele PSD Bacau

2 comentarii:

  1. Daca nu ei, atunci cine? Cine sa se felicite mai bine decat Benea cu Sova. Nu a fost Sova lipitorul de afise al lui Benea? Experienta in dom transporturilor a lui Sova e la nivel de excrocherie familiala. Nu are nicio treaba cu transporturile. Ca a mai fost in Minister si acum 10 ani si si-a facut plinul, da. insa acest om nu a stiut sa munceasca niciodata pentru tara ci doar pentru el. Hai sa lase maine politica deoparte si sa se apuce de facut ceva concret, fara relatii in domeniul transporturilor. sa il vedem pe Sova cat de priceput este.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti dreptate, Sova s-a cam invartit, prin ministere, cam pe acolo pe unde a avut pile. Transporturi, Mediu, Economiei. Un om valoros, chiar nu se pricepe la toate ci este bun doar intr-un domeniu. Cand incerci sa ii gasesti un loc si apoi ii cauti altul si iar altul, e clar ca omul nu exceleaza in nimic si ca pupincurismul e la rang suprem.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin