29.10.2013

Cursuri de la Crucea Rosie Bacau

Educația pentru sănătate se regăsește printre activitățile desfășurate constant de Crucea Roșie Română, de-a lungul celor 137 de ani de activitate.
Crucea Roșie Română, filiala Bacău, organizează următoarele cursuri:
ü      Cursuri de prim ajutor pentru voluntari, angajați și toate categoriile socio-profesionale la cererea acestora : viitori șoferi, categorii de muncitori cu grad mare de accidentare, profesori, elevi, etc. Cursurile de prim ajutor sunt la nivelul standardelor europene din domeniu, Crucea Roșie Română având 137 de ani de tradiție în acordarea primului ajutor premedical. Instruirea are un caracter preponderent practic, iar la sfârșitul cursului se eliberează un atestat de absolvire, valabil un an, cu posibilitate de reînnoire.  
ü      Cursuri de igiena muncii. Crucea Roșie Bacău organizează cursuri de igiena muncii pentru
toate categoriile profesionale care sunt obligate, conform legii, să dețină un astfel de certificat de instruire. Cursurile sunt avizate de către Ministerul Educației Naționale și de către Ministerul Sănătății, iar certificatele de instruire au valabilitate trei ani, conform legii.
ü      Cursuri de Infirmier(ă) cu durata de 3 luni ;
ü      Cursuri de Îngrijitori  bolnavi cu durata de 6 luni;
ü      Cursuri de Îngrijitori bătrâni la domiciliu cu durata de 3 luni;
ü      Cursuri de Baby sitter cu durata de 3 luni;


Pentru mai multe detalii și înscrieri, vă rugăm să sunați la tel. 0234 523 733 sau să veniți la sediul din str. Oituz, nr.61. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin