06.10.2013

Balul pensionarilor 2013

La noi in tara, cuvantul pensionar a devenit prin definitie o povara. Pensionarul este privit cu ochi suspecti, pentru ca nu mai munceste. Desi a muncit o viata si primeste banii pe care i-a cotizat din buzunarul propriu, tot se gasesc comentatori. Desi pensia ar trebui sa fie perioada de liniste pe care nu a avut-o niciodata, perioada in care se bucura de nepoti si se plimba linistit, pensionarul este judecat ca este intretinut de nu stiu cati salariati. Nu e vina lor ca traiesc, este vina noastra ca nu mai muncim cati ar trebui si ca nu avem locuri de munca.

Ei sunt oamenii care mai devreme ne erau dascali, care ne erau doctori, care conduceau autobuzul sau munceau in fabrici pentru bunul mers al tarii.

Ziua pensioanrului este sarbatorita, in fiecare an, la inceput de octombrie. Primaria Bacau a organizat o petrecere la restaurant, pentru a le face ziua mai frumoasa. Salonul a fost plin de pensionarii Clubului 60+, membrii Consiliului Judetean al persoanelor varstnice, Asociatia Expesul CFR, membrii de sindicat...etc.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin