20.10.2013

Băcăuanii sunt așteptați la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere revine la Bacău cu o nouă ediție: oferte de angajare și companii din domenii precum IT, producție și tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing. Evenimentul are loc joi, 24 octombrie, de la 11.00 la 19.00, la Muzeul de Istorie. La Târgul de Cariere sunt așteptați 1.000 de tineri, cărora organizatorii le propun o ofertă variată de oportunități de carieră, workshop-uri și întâlniri cu invitați speciali.
Printre companiile prezente la târg se numără SCC (Specialist Computer Sciences), cea mai
puternică firmă privată cu capital integral britanic activă în domeniul serviciilor IT. Lista completă a companiilor participante și a oportunităților de carieră propuse de acestea poate fi consultată pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Noutățile acestei ediții
Orarul de vizitare a fost prelungit față de edițiile anterioare, Târgul de Cariere desfășurându-se acum între orele 11.00 – 19.00 în ambele zile, pentru a le face mai facil accesul la eveniment și candidaților care lucrează. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt candidații vizați de companiile angajatoare.

Organizatorii mai propun participanților traininguri și seminarii pe tema găsirii vocației și a progresului rapid în carieră, dar și sesiuni de consultanță unu-la-unu în carieră, în cadrul Atelierului de Cariere. Participarea la aceste evenimente este gratuită, iar în cadrul lor participanții vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii și vor putea să se inspire din poveștile invitaților speciali. Înscrierile se fac pe site-ul www.atelieruldecariere.ro.

O altă noutate constă în implementarea sistemului Smart CV, datorită căruia candidații nu mai au nevoie de a-și aduce CV-ul în mai multe exemplare, în timp ce angajatorii scapă de problema tradițională „a teancului de CV-uri”. Practic, sistemul Smart CV permite scanarea CV-ului, care se stochează automat în baza de date a angajatorului, cu condiția ca CV-ul să fie în formatul eJobs.ro.

Târgul de Cariere este un eveniment fondat în anul 2006 de compania Fapte și a ajuns în prezent să se desfășoare de două ori pe an în toate marile orașe ale României și în Chișinău. Evenimentul are aproape 100 de ediții și peste 18.000 de angajări la activ. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin