16.10.2013

Ajuta-ma ca sa ajut! Impreuna facem valuri!

In septembrie a avut loc lansarea oficială a proiectului SWIMATHON, proiect care se va desfășura în premieră în Bacău pe data de 24 octombrie. Prezentarea proiectului s-a desfasurat în incinta Bazinului Olimpic Bacău în prezența reprezentanților organizațiilor neguvernamentale care și-au exprimat deja acordul de participare: Asociația Betania, FSC Bacău, Asociatia Sindrom Down Bacău, Inner Wheel Bacău, Centrul Daniel, Asociatia Mutadis Mutandis, Fundația Teatrală Neghiniță Bacău. Personal, ma alatur proiectului si voi inota pentru unul din ONG-uri, si anume Fundatia de Sprijin Comunitar.


Detalii mai gasiti si aici >> fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon/

Bacaul poate fi exact cum ni-l dorim atât timp cât mișcăm lucrurile.
Devino, în cadrul Swimathon, susținătorul unei cauze sau a unui proiect pe care ai vrea să-l vezi dezvoltându-se în orașul tău.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt puțini și simpli.
În primul rând alegi din cauzele înscrise cea care ți-e mai dragă sau mai mult pe gustul tău, iar dacă mai multe îți fac cu ochiul nu te limitează nimeni să susții doar una.
După ce ai ales cauza, alegi suma de bani pe care vrei să o oferi. Ea poate să fie fixă sau poți alege să donezi câte-o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată, încurajând astfel membrii echipei să dea ce e mai bun din ei.
De menționat e că nu vorbim de sume imense. Cea fixă pornește de la 10 Ron iar cea variabilă poate fi și 2 ron/tură de bazin, spre exemplu. Orice contribuție are valoarea ei pentru că așa cum picătură cu picătură se face o mare, la fel și fiecare bănuț aduce un vis mai aproape de realizare.
Următorul pas e să vii la eveniment, pe 24 octombrie, să urmărești progresul echipei susținute. Dacă nu poți ajunge, nu e nicio problemă, te ținem noi la curent cu tot ce se întâmplă, iar la sfârșit îți comunicăm și suma finală cu care vei sprijini cauza.
În final, ai timp până pe 24 octombrie să transmiți contribuția ta organizatorilor. Poți face asta prin transfer bancar, prin plată online sau numerar, cum îți este mai ușor.

Aşadar, nu ezita şi dă forţă valului Swimathon:
Completeaza formularul si trimite-l la email   fundatiacomunitarabacau@yahoo.com  

sau 

Un comentariu:

LinkWithin