10.05.2011

Mai mult decat un spectacol !

Si spun aceast lucru nu pentru a fi un titlul pompos, ci pentru ca mi-a placut enorm piesa SINUCIGASUL, jucata marti seara pe scena Casei de Cultura din Bacau. Sala a fost plina, desi biletul costa 100 de lei. Pentru salariul roman putin cam scump, dar pentru valoarea actorilor, e putin. Sa nu uitam ca aceasta piesa se joaca de peste un an cu sali pline de iubitori de arta si frumos. Chiar m-am bucurat sa vad sala plina si in Bacau.

Desi Sinucigasul este o comedie, se oscileaza  intre bucurie si tristete fara sa realizezi fina trecere a  scenelor atent prelucrate. In finalul piesei, in mijlocul scenei se afla un sicriu transparent, de unde intreaga sceneta ia un final neasteptat. Probabil ca "Sinucigaşul" este un spectacol condamnat la succes si pe care l-as revedea in orice moment.

Iata cateva poze:

Video


Au mai jucat : Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biriş, Maria Buză, Andrei Finţi, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Mihai Călin, Tatiana Constantin, Vitalie BichirMihai Cuciumeanu, Nikita Dembinski

Un comentariu:

LinkWithin