28.10.2010

De ce publicitate pe Inima Bacaului ?


Numarul vizitatorilor a crescut incontinuu, iar in momentul de fata, depaseste 50 de mii de afisari pe luna si 20 de mii de vizitatori. La randul ei, in afara de site-ul propriu, Inima Bacaului este promovata :
  • la radio 
  • in  reteaua de banere din punctele cele mai aglomerate din Bacau : (centru- langa Hotel Moldova, Arena Mall, Hello Shoping Park, Parcul Cancicov)
  • toate targurile organizate de Camera de Comert si Industrie Bacau
  •  revistele de timp liber din Bacau
  • Afise si parteneriate cu toate cluburile si evenimentele importante din Bacau
 Toate acestea insumand un trafic de peste 300 de mii de persoane pe luna iar pe parcurs, lista locatiilor se va mari.

Inima Bacaului a crescut sub ochii vostri si impreuna cu voi, cititorii, am reusit sa devina un brand. Prezent mereu la toate evenimentele orasului si nu numai, site-ul Inima Bacaului a reusit sa devina un punct de referinta pentru evenimentele locale. Cele mai importante stiri v-au fost oferite in timp util si ati fost mereu informati despre ce se petrece in Bacau. Impreuna cu Ministerul Dansului am reusit sa organizam cateva evenimente si venim cu promisiunea ca ele vor avea continuitate.


Din feedback-urile primite am observat ca are foarte multi cititori din Romania dar si din afara ei, cum ar fi  Italia, Spania, Statele Unite....etc, acolo unde romanii mai intra pentru a-si alina dorul de casa. Numarul cel mai mare de cititori este cum era de asteptat, din Bacau. Inima Bacaului va invita sa va faceti cunoscuti si sa va promovati imaginea, evenimentul sau afacerea dumneavoastra.


Relatii si propuneri la adresa de mail : inimabacaului@yahoo.com

7 comentarii:

  1. Am sa te contactez cand imi deschid afacerea

    RăspundețiȘtergere
  2. ar trebui sa pui si un plan de tarifare...cam cat ar costa un banner 125*125 ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am planuri sau tarife fixe. Preturile difera, daca vrei o luna costa un pret daca vrei 6 luni e alt pret. Cine doreste cu adevarat, nu-i e greu sa dea un mail cu afacerea sau evenimentul ce-l doreste a fi promovat.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna... as fi fericit daca ai mai introduce rubrica "unde sa mergi in weekend?" de multe ori imi faceam programul dupa el !! multumesc pentru intelegere

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin