07.05.2013

O viata pe doua roti - Bicicleta

Personal, nu mai vad viata fara bicicleta. In afara faptului ca este o metoda placuta de sport, iti da sentimentul de libertate. In ultima perioada, in orasul nostru, viata de bicicleta a evoluat. Pe trotuarele modernizate, gasim o dunga galbena ce delimiteaza pista pentru biciclete.

Deocamdata, pietonii nu prea sunt obisnuiti cu ele, si mai vezi cate un batranel care-ti arunca o privire cu "ce cauti  pe trotuar". Pana intram in normalitate, ramane se ne bucuram de frumusetea plimbatului pe bicicleta. Pentru cei mici, bicicleta este un accesoriu obligatoriu al copilariei.

Dar ca adult, atunci cand mergi cu "cel mic" sa-i cumperi o bicicleta sau o jucarie, e oarecum dificil, pentru ca cere tot ce vede. Asa ca daca il intrebi ce si-ar dori e mai simplu si castigi mult timp, sa comanzi de pe net, de la un magazin pentru copii.

Plus ca e mai facil sa apesi cateva clickuri si sa ai  informații despre stoc, plată, expediere, politica de retur și  datele de contact la vedere.

La raionul biciclete pentru copii, ai de ales dintre multe modele.


Articolul este sponsorizat de magazinul online CopiideVis, care oferă vouchere cu valoare de 10% clienților ce cumpără produse semnalizate cu “10% înapoi” până pe 15 mai.

PS: si astazi imi amintesc, cum m-a invatat tata sa merg pe bicicleta, pe la 7 ani :)

Un comentariu:

LinkWithin