27.05.2013

“Arena, Mall-ul copiilor” cu Alina Sorescu si excursie la Dinsneyland

Toti copiii care vor veni in mall, de ziua copilului, intre orele 10:00 – 14:00 se vor putea inscrie gratis la o tombola ce va avea drept premiu o excursie pentru trei persoane la Disneyland Paris. Tragerea la sorti va fi tot in ziua respectiva la ora 14:30.

Incepand cu ora 10:00 va avea loc o piesa de teatru sustinuta de actori de la Teatrul Bacovia, timp de o ora. Dupa aceea, vor avea loc doua spectacole ale celor de la
Clubul Oblio, respectiv Clubul Artis Daio, fiecare de cate o ora si jumatate. Prezentatoarea evenimentului va fi Alina Sorescu, care va si canta pe parcursul evenimentului. 

Vor fi prezenti in mall aproximativ 8 personaje imbracate in Mickey, Minnie, etc care vor face poze cu copiii si vor imparti dulciuri acestora.

 Tot in cadrul evenimentului se vor premia si cel mai frumos costum/personaj, iar copiii vor defila pe scena amenajata, ca un fel de parada spre bucuria parintilor si invitatilor.

Un comentariu:

  1. Am ramas impesionata de modestia de care dau dovada Alina si tatal ei care o insoteste peste tot. Cu rabdare si profesionalism Alina a reusit sa tina treaza atentia celor care au participat la acest spectacol sau care se aflau intamplator pe acolo. Ma asteptam sa-l vad si pe Alexandru Ciucu dar se pare ca treburi importante l-au retinut. Oricum sunt doi tineri frumosi , facuti parca unul pentru celalat,

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin