18.05.2013

Atmosfera de basm la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

Joi, 16 mai 2013, a avut loc mult asteptata Gala a Premiilor Comunitatii Bacauane, ajunsa la editia a XII-a. Incepand cu orele 18:00 la Complexul Levisticum din Bacau, am fost asteptati cu atmosfera copilariei, care a fost si tema din acest an. 

De la intrare ne-au intimpinat cu personaje animate, baloane modelate, baloane de sapun, melodiile copilariei, face-painting, vata de zahar si popcorn, acadele si jocuri.

Tot in zona de coktail, maestrul Ioan Maric a pregatit o fantastica expozitie de tablouri naive, inspirate din lumea povestilor si a obiceiurilor romanesti. Cateva tablouri au fost disputate si la licitatiile serii, unde banii stransi au plecat spre nevoile comunitatii.
 
Evenimentul a debutat cu un recital al cunoscutei soliste
Nicola, care a fost si prezentatoarea evenimentului.


Ca in fecare an, organizatorii au pregatit invitatilor o cina festiva cu multe momente deosebite. Participantii vor avea posibilitatea sa se delecteze cu momentele artistice pregatite de voluntarii FSC, impreuna cu copiii de la Clubul cu Lipici din Bacau, iar o trupa de animatori din Marea Britanie au smuls hohote de ras.

 GALERIE FOTO



 Momentul cel mai asteptat a fost festivitatea de decernare a Premiilor Comunitatii Bacauane la categoriile persoane fizice, firme, institutii si ong-uri si marele premiu - Premiul de Excelenta. Laureații ediției din acest an, au fost: compania Comfert, pentru implicarea în oferirea de burse de liceu tinerilor defavorizați, Consiliul Județean Bacău, pentru Programul “Ghiozdanul Școlarului”, Sora Monica Ante, pentru dezvoltarea programului de servicii rezidențiale pentru copii defavorizați în cadrul Casei Sfânta Maria din Barați și eleva Ioana Mare, voluntar de excepție în cadrul Habitat for Humanity Comănești.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin