29.05.2013

Antonia, Cros Olimpic si spectacole de Ziua Copilului

Primăria Municipiului Bacău organizează, în perioada 31 mai – 2 iunie 2013, a XVIII-a ediţie a Festivalului „Arlekin”. Evenimentul va debuta vineri, 31 mai, ora 10.00, cu tradiţionala paradă a şcolilor şi liceelor băcăuane, paradă ce se va desfăşura pe traseul Parcul Trandafirilor – Primăria Bacău – Parcul Cancicov.  Manifestările vor avea loc, timp de două zile, în Parcul Cancicov, unde va fi amplasată o scenă pe care vor evolua elevi, artişti, trupe, ansambluri etc. Pe lângă spectacolele de muzică, în Parcul Cancicov se vor
desfăşura şi alte activităţi: desene pe asfalt, concursuri de biciclete, facepainting etc.  Invitata specială a acestei ediţii este Antonia, care va susţine un recital pe scena din Parcul Cancicov, sâmbătă, 1 iunie 2013, la ora 20.00.

O a doua scenă pentru spectacole va fi amplasată în Parcul din cartierul Nord, sâmbătă, 1 iunie, între orele 10.00 şi 13.00, unde se va desfășura concursul de muzică ”Panseluța de ciocolată”, devenit de-acum tradiţional.

Duminică, 2 iunie, cu începere de la ora 10.00, va avea loc şi Crosul Olimpic, organizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, în centrul oraşului.  Anul acesta, o serie de manifestări din programul Festivalului Arlekin se vor desfăşura sub sloganul ”Bacăul pedalează, dansează şi desenează. NU FUMEAZĂ”, cu ocazia Zilei Mondiale fără Tutun, care are loc în fiecare an, pe 31 mai. Festivalul Arlekin este organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean al Elevilor, Palatul Copiilor, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Agenţia Naţională Antidrog – Centrul de Prevenire Bacău, Colegiul Naţional de Arte "George Apostu", alte organizaţii şi asociaţii.

Un comentariu:

LinkWithin