26.10.2010

Uite balul, nu e balul ! (bobocilor)

Dragi elevi, dupa cum v-am anuntat, Balul Bobocilor 2010 al Colegiului National "V. Alecsandri" ar trebui sa se tine la Club Kremlin. De ce acolo? Din cel putin 7 motive:

1. O alta atmosfera(o schimbare in bine nu strica niciodata)
2. Colegiul ar fi castigat bani din vanzarea biletelor (iar in alte parti nu)
3. Paza era asigurata de firma de securitate (cel putin 10 bodyguarzi, in comparatie cu nimeni in alte parti)
4. S-ar fi asigurat premiile concurentilor.
5. Elevii ar fi beneficiat de distractia de dupa bal, nelimitat, putand ramane in continuare si la seara de club.
6. S-ar fi preluat modelul liceelor de prestigiu din tara
7. Aducerea unui artist ....etc

Pentru mine tot acelasi lucru este, ori ca fac poze la casa de cultura sau la Kremlin e aceeasi munca. Problema  este alta. Banii incasati pe bilete, liceul ii va pierde. Cam ciudat sa refuzi sa primesti niste bani alocati licelui in conditiile in
care  colegiul are nevoie de bani....

Initial nu am vrut sa scriu articolul pentru ca nu era problema mea. Dar ma simt obligat fata de elevii liceului sa-i informez corect si sa stopez orice zvon gresit. 

In problema mai intervine un contract de 3 ani ?! vechime intre Inspectoratul Scolar si Casa de Cultura, unde liceele sunt obligate sa mearga  la Casa de Cultura.

Pe cealalata parte, contractul dintre colegiul Alecsandri si Club Kremlin este definitivat, semnat si stampilat. Biletele s-au tiparit deja. Si totusi nu se poate........Inca o chestie interesanta este ca alt liceu din Bacau va  face in decembrie balul la Kremlin oricum.  Deci....va las pe voi sa trageti concluziile.....ca eu "nu inteleg".

Sper ca macar initiativa mea de a organiza Balul Bobocilor sa ramana valabila. Avand in vedere ca anul trecut balul nu s-a desfasurat, am insistat ca anul acesta sa se organizeze. Deci dragi elevi, rugati-va sa se tina macar la Casa de Cultura....

Va urma si un interviu cu Directorul Colegiului National "Vasile Alecsandri", dl. Vasile Cautis, Interviul il voi transcrie cond voi avea putin timp liber.

10 comentarii:

  1. Aloo , colegule , se pare ca te implici prea tare si nu cred ca treaba ta. Legat de ce ai scris mai sus vad ca faci mare reclama acelui minumat club in care problemele se tin lant , chiar daca au 10 paznici ca bodyguarzi e altceva . Anul trecut nu s-a tinut balul pentru ca a fost o ordonanta care a interzis manifestarile culturale , pericolul fiind epidemia de gripa porcina. Prezinti club kremlin ca fiind un srl care face numai acte de filantropie si care se nu se gindeste deloc la profitul lui. Te intreb de ce nu scrii de scandalurile din fiecare vineri si sambata? Explica-mi un club care are interdictia de vinde alcool si tigari minoriloer si nu poate primi pe altcineva din afara liceului cum isi permite sa plateasca premiile concurentilor ? Din profitul de la apa si colo. Repet stai linistit si ai grija de pozele tale

    RăspundețiȘtergere
  2. Ideea era ca la club Kremlin, participantele nu au unde sa isi desfasoare probele artistice, de aceea s-a insistat sa se faca la Casa de cultura. Iar in ceea ce priveste contractul, nu se stia ca e definitivat.

    RăspundețiȘtergere
  3. din cate stiu eu balul va avea loc tot la Casa de cultura

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru primul comentariu:

    Ma asteptam sa primesc aceste RASPUNSURI si se pare ca nu au intarziat.

    1. Daca ma implicam prea tare se tinea balul oriunde si nu ma provoca, deoarece contractul are semnatura directorului si stampila scolii.


    2. Eu sunt in fiecare weekend in cluburile din Bacau si nu am prins niciun scandal. Am auzit ca au fost aceasta vara dar la orele diminetii la Club Marinarul dar eu nu le-am prins. Si la Casa de Cultura au fost scandaluri in decursul vremii. Dar asta nu insemna ca nu mai iesim din casa.

    3. Privitor la interdictia cu bauturile iti aduc la cunostinta ca in contract este prevazuta interzicera lor pe timpul balului si interzicera persoanelor din afara liceului. Premiile sunt asigurate de sponsori nu din apa plata?!?!

    4. Cum am mentionat in articol, vor fi licee care vor face balul acolo, deci .... Dar asta nu e treaba mea, eu sustin pe toata lumea, oriunde.

    5. Daca vrei sa ma provoci eu iti pot arata filmulete cu ce se intampla dupa bal in discoteca si ca intra si persoane din afara liceului, asa ca hai sa nu batem campii si sa ne vedem fiecare de treaba lui.

    Repet nu ma intereseaza ce se intamla, eu fac oriunde poze, ma cunosc si cu Domnul Huluta si am tot respectul pentru dansul.

    Am sustinut intotdeauna Casa de Cultura, prin publicarea spectacolelor, a programului balurilor si a altor activitati si O VOI FACE IN CONTINUARE.

    Dar nu e bine sa amestecam treburile, deoarece piata evenimentelor se va largi in VIITOR cu sau fara voia noastra si colaborarea este viitorul, nu scandalul.

    Cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. karpenu face in kremlin .. si de cantat canta smiley .. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu de ce , dar sigur confunzi persoana cu care vb. Legat de provocari chiar te rog .Pune mare pe prima pagina , ca tu , muti balul dintr-o parte in alte.Cine sunt sponsorii ? Moldovenii implicati acolo , sau producatorii de etnobotanice legale care au o bodega alaturi de Kremlin.De bine de rau la Casa de Cultura la baluri e jandarmeria si politia de la sectia 2 mereu prezenta.Scandaluri au fost dar nu la baluri ci la Zebra.Iar daca nu stii de celebrele incaierari de la Kremlin intreaba vecinii de la blocurile de vis a vis. Nu stiu ce urmaresti dar siguranta nu o dai bine .

    RăspundețiȘtergere
  7. miar fi placut sa se spuna in articol de karpen.
    parerea mea acum fiecare scrie ce vrea...oricum good job

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca erai o persoana importanta te semnai cu numele si aveai curaj de o discutie "fata in fata". Lasi ca tine sunt peste tot. Scrie anonim, esti un anonim. Zi merci ca iti aprob comentariile.

    Si daca afirmi ca eu as urmari ceva, dupa ce ti-am raspuns clar, se vede ca n-ai inteles nimic.

    Te-ai cam dat de gol destul si ti se vad frustrarile daca ma pui sa intreb oameni din blocurile vecine Kremlinului si ca nu stiu ce bodega vecina Kremlinui face ce face. CE LEGATURA ARE ASTA CU BALUL? Vezi cine nu o da bine?

    Nu inteleg de ce trebuie sa ma repet. Am spus ca nu ma intereseaza unde se face. Nu stii sa citesti?

    Cat despre minciunile spuse prin liceu am aflat deja catva. O sa ne vedem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chestia asta cu anonimul o sa spui pentru ca iti este la indemana. In realitate, este greu sa selectezi jos de la profil, plus sa mai mai si obligi sa ma loghez pe alt site etc. etc.
    Pune-ti o casuta normala de comentarii ca sa poata omul sa se semneze fara sa mai intre pe alte 10 site-uri.

    RăspundețiȘtergere
  10. In realiate este ca nu stii sa umbli pe net. Platforma e una foarte simpla. Te loghezi doar daca ai blog. Daca nu, iti scrii pur si simplu numele. Eu am lasat si optiunea de anonimat pentru cei care nu au curaj sa-si decline identitatea. Fiecare alege.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin