19.10.2010

Supercupa României Intercasa la badminton 2010 (conferinta de presa)

Inceputul de saptamana a debutat cu conferinta de presa a Supercupei României Intercasa, cel mai puternic turneu naţional de badminton, se va desfăşura în Sala Orizont din Bacău, în zilele de 3, 4, 5 decembrie 2010.

In paralel se va disputa si Cupa Presei la badminton, la care voi participa cu placere, deoarece iubesc acest sport.

La masa discutiilor i-am avut in fata pe DOREL BADIU- presedintele comisiei de competitie a F.R.B, GEOREL COJOCARU- Director DSJ Bacau, ILIE BARZU- consilier local, CEZAR TIBU-Fast Distribution, COSMIN CHIRIBAU-Intercasa, BOGDAN MILON - antrenor lot national, DANIEL COJOCARU si ADELINA MARIN- jucatori ai lotului national. Conferinta a fost una bine pregatita si mi-a placut mapa de presa deoarece contine multe detalii.

Au confirmat participarea toţi jucătorii de top din acest sport olimpic, la categoriile Seniori şi U17. Aceştia vor lupta pentru premii ce vor depăşi 25.000 de lei.

Competiţia se află anul acesta la cea de-a doua ediţie. Faţă de prima ediţie, vor fi mai multe noutăţi. Toate meciurile de vor disputa pe covoare de joc profesionale, marca Yonex, utilizată la competiţiile mondiale de
anvergură. Categoria U15 a fost înlocuită cu U17, pentru o atractivitate sporită. În afara turneului, vor fi incluse în program un turneu al „veteranilor” badmintonului, unul al amatorilor şi unul al presei locale şi naţionale.

Organizatorii turneului sunt firmele băcăuane Intercasa şi Fast Distribution, alături de Federaţia Română de Badminton şi Clubul Sportiv Ştiinţa Bacău. Parteneri sunt Primăria şi Consiliul Local Bacău, Direcţia pentru Sport a Judeţului Bacău, Yonex, Dedeman, Electric Plus, Beiersdorf-Nivea, Deko professional, Valrom Industrie, Credit Grup, Sportland, Build.Ing Consult.

Valoarea jucătorilor – unii campioni balcanici, naţionali sau cu performanţe notabile la nivel european – anunţă un spectacol adevărat pentru iubitorii badmintonului, dar şi pentru cei care nu i-au descoperit încă frumuseţea. Toţi sunt aşteptaţi să ia parte la „Olimpiada badmintonului românesc”, cum a numit presa sportivă prima ediţie a Supercupei României Intercasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin