04.10.2010

Sfintirea Bisericii din Arena Mall

Marti, 5 octombrie, orele 16.00, la Arena Mall din Bacau, va avea loc slujba de sfintire a Capelei “Sf. Ap. Andrei”. Ceremonia religioasa de tarnosire a “bisericii de proximitate”situatuata in micro-orasul din Mall va fi oficiata de Preasfinfitul Ioachim Bacauanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului. Arena Mall poate fi considerat un micro-oras, datorita magazinelor existente si a diversitatii lor si numarului mare de vizitatori. Pe langa faptul ca la capela va exista un program liturgic, respectiv slujbe religioase, vizitatorii vor avea ocazia sa admire o adevarata teologie a icoanei, prezentata gra]ie mozaicurilor bizantine existente. De asemenea capela “Sf. Andrei” din Mall Bacau, va avea si un sens misionar pentru bacauanii ce vor trece pe aici, fiind
construita aici la initiativa PS Ioachim Bacauanul, cu sprijinul material al celor care au ridicat Arena Mall. Capela este la intrarea dinspre Billa spre Mall.

4 comentarii:

  1. Şi-or să transmită slujbele prin sistemul audio al Mallului? Vai, ce interesant o să fie! Să-ţi cumperi chiloţi şi prezervative pe imnuri religioase, cool!!!
    Doamne, ferşte-ne de popii nesătui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai vedem pe lumea cealalta ce-a fost mai de folos. Chilotii si prezervativele sau o slujba inchinata celui care ti-a dat viata.

    Biserica este situata intr-o aripa laterala a mall-ului si nu se aude nimic in mall.

    Intelepciune va doresc in lumea asta din ce in ce mai aglomerata de chilotari, violatori, talhari, hoti etc....

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi ar trebui sa nu amestecam domeniile... de ce nu se fac in spitale crasme?Ar fi mai usor pt cei care intra in coma acoolica. De ce nu se amenajeaza in biserici sali de joc..? Nu am nimic cu Biserica-dogma, am cu Biserica-institutie....Adevaratul motiv al amenajarii acestei biserici in Mall este ca era un preot fara parohie si care murea de foame, putin ii intereseaza de enoriasi. Cu banii investiti acolo trebuia sa se construiasca o locuinta pt cei saraci si bolnavi, daca tot sunt ei (preotii) asa de binefacatori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai mai Doru sa nu fim ipocriti....ca nu facea nicio minune cu banii...oricum trebuia amenajat un loc pentru vanzarea obiectelor religioase asa ca...


    Iar despre parohii nu cred ca e cazul. In primul rand patronul mall-ului a dorit sa faca locasul nu vreun preot.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin