27.10.2010

Frozen party in Privilege Luxury Club

Privilege Luxury Club,  organizeaza vineri, 29 octombrie 2010, Frozen party.

Primele 250 de fete care ajung in locatie au intrarea libera. Reducerea este valabila pentru cei care nu au rezervare si consumatie inclusa in pretul canapelei!



Pret intrare: 20 ron (2 frozen shots din partea casei)
Rezervari la 0720 847 847
Parteneri media: kristofer93.com si Inima Bacaului

5 comentarii:

  1. vreau si eu o rezervare in club privilege vineri seara. am vazut pe pagina lor de pe facebook ca arata fain

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare clubul privilege luxury. Am sa ma duc

    RăspundețiȘtergere
  3. frate,clubul arata bine,dar atmosfera lipseste cu desavarsire,ceea ce alunga loomea....eu am fost sambata in Privilege,dar apoi,am ajuns tot in Kremlin.Ce-i drept sunt mai multe ciori si soareci,dar atmosfera nu se compara.Privilege,faceti ceva k in ritmul asta..se anuntza falimentul!

    RăspundețiȘtergere
  4. penibil tare noul club...asta,"Luxury"!eu una cred k e cel mai aiurea din cate au fost in Bacaul asta.Erau zvonuri,k dom'le facem ce nu s-a mai vazut la Bacau,k aducem dj de calitate,etc si acu' mai nou vine Connect'r...hai putin,ma lasi?cica se face selectie la intare si am fost sambata(eram curioasa sa vad daca s-a mai schimbat ceva de la deschidere incoa',dar slabe sanse)...numai tarani cu berea in mana,care dansau manele pe muzica de club...

    RăspundețiȘtergere
  5. clubul e OK, dar atmosferashi muzica lasa de dorit...duceti-va cateva seri la kremlin shi documentativa...muzica..animatori/animatoare...vedeti ce atrage lumea....
    degeaba e "luxury" ca nu are nici o legatura cu realitatea....dj sa mai asculte shi ei radio ca acolo baga muzica mai noua... sa dea download de pe ODC ca e mai buna muzica de acolo decat a lor....la momentul de fatza cred ca "luizi" va lasa in urma...:)) luati atitudine...ori e club ori e loc de plictisit...plictiseala multa..

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin