06.10.2010

Ajutati-l pe Andrei

De pe mail:
"Un copil care sufera de astm-bronsic faza terminala e convins ca se va face bine, ca persoane cu suflet generos îi vor darui bani pentru medicamente si îi vor ajuta fratiorul flamând si sarac sa aiba o copilarie mai blânda. Cei doi micuti si parintii lor traiesc într-o singura încapere, au datorii la întretinere si duc o viata chinuita.
De când s-a nascut, Andrei sufera de ASTM BRONSIC TREAPTA 3 AGONIE CU APROXIMATIV 3
CRIZE PE SAPTAMÂNA. Din cauza bolii, fiecare gura de aer este pentru el o victorie, fiecare respiratie este un câstig. Pare un copil vesel, jucaus, puternic, dar, în fata crizelor, tot echilibrul lui se naruie la numai 4 anisori.

Cele patru suflete traiesc înghesuite într-o singura camera. Mama lui Andrei gateste pe un resou si dorm cu totii într-un singur pat. Se înghesuie cât pot, nu au decât câteva lucruri si patru pereti între care stau cu chirie.
Pâna acum câtiva ani, Catalin, fost sportiv de performanta, era un barbat în putere, muncea si aducea bani acasa, dar un accident l-a transformat în muritor de foame. Singurii care i-au întins o mâna de ajutor au fost politistii de la Sectia 1 Bacau.

Coplesit de necazuri, Catalin nu mai stie încotro s-o apuce. Are nevoie de bani pentru medicamentele copilului, are datorii la întretinere si traieste cu teama ca într-o zi va fi aruncat în strada, cu copii cu tot.
Pentru a evita crizele de astm, Andrei are nevoie de medicamente în valoare de 500 lei pe luna. De asemenea, pentru a scapa de aceasta boala, el trebuie sa mearga la tratament si la mare de cel putin 3 ori pe an.

Toti cei care vor sa-i ajute pe Andrei sunt rugati sa depuna bani în contul:

Titular: Catalin Paraschiv
Banca: BCR
Sucursala: Orizont, Bacau
Lei: RO 85 RNCB 05311017 5698 0001
Contact: adresa famile este Ladariu Nadya SAU Paraschiv Catalin str. bucegi nr. 138, bloc nr. 138 scara b, ap. 46 Bacau.

Telefon: 0748632728 VA ROG DIN SUFLET SA VIZITATI SITE URMATOR;; AJUTATIL PE ANDREI ;; http://andrei.zao.ro  "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin