04.09.2014

Mega-selfie la Concert pentru suflet

Miercuri seara s-a coborât cortina peste deja tradiționalul  ,,Concert pentru Suflet”, din Parcul Catedralei, adica al patrulea din 2014 si al 27 din ultimii cinci ani. La orele 18:00 in Parcul Catedralei, publicul prezent a fost vrăjit cu magia lui Augustin, au continuat copiii de la Colegiul de Artă, iar pâna la sfârșit,  distractia a fost asigurată de formația Feelings.

Reprezentanții ONG-urilor băcăuane au fost, de asemenea, prezenți în Parcul Catedralei, reuniți în Târgul handmade pentru suflet, de unde băcăuanii au achiziționat produse artizanale realizate de beneficiarii celor dintâi, banii rezultați din vânzări urmând să se întoarcă la aceștia. Feliciări Mioarei Iacob de la Salonul de Piane pentru incă un an de bucurii si emoții in Parcul Catedralei.


Fotografiile de la sfârșitul spectacolului le găsiți pe facebook. Pentru că am ajuns târziu in Bacau, nu am reușit sa fiu prezent de la inceput, dar găsiti toate fotografiile la colegii mei si pe pagina de fb a Salonului de  Piane. Multumesc pentru intelegere:)

Si un Mega Selfie de la Formtia Feelings.







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin