11.09.2014

82 de zile, 2000 de euro si 5000 de km

Cifrele din titlul ar fi ca un rezumat al celor 3 luni de cand Anton Duma a inceput sa pedaleze in scop umanitar pentru Asociatia Betania din Bacau. Acum s-a intors acasa, dar cifrele din spatele proiectului nu reflecta greutatile, amintirile, peripetiile, pericolele si efortul lui Anton Duma. La sosire a imbratisat fiecare persoana aflata in dificultate si pentru care a pedalat si a oferit din energia sa, tuturor. A fost intampinat cu aplauze si un tort in forma de bicicletă.








Sosire la Betania

Este putin dezamagit deoarece a strans doar 2000 de euro iar scopul campaniei Pedalez pentru Betania a fost de a strânge 5000 de euro în cei 5000 de kilometric pedalaţi, pentru a oferi un altfel de start în viaţă tinerilor aflaţi în situaţii de risc, cărora echipa Asociaţiei Betania le oferă asistenţă pentru a-şi forma deprinderile de viaţă independentă, pentru a-şi cultiva capacităţile şi aptitudinile pentru muncă şi pentru a-şi educa abilitaţile pentru comunicare şi inter – relaţionare, prin intermediul proiectului Centrul de Integrare a Tinerilor.

Anton Duma a făcut în urmă cu un an turul Europei pe bicicletă, când a parcurs 58 de mii de kilometri prin 35 de ţări. Discovery Chanel l-a desemnat printre primii 10 eroi ai României şi a realizat un documentar.

Dupa ce a realizat si Turul Romaniei a declarat ca se pregateste de turul lumii. Tot respectul!

Primele impresii

,,Nu pot decât să îi mulţumesc lui Anton pentru gând şi pentru gestul său şi să îi urez succes în expediţia pe care şi-a propus să o facă în jurul lumii. Cum a spus una dintre tinere, toate visele se pot realiza prin mult efort şi sacrificii, totul e să nu renunţi. Le mulţumesc tuturor celor care au ales să cumpere kilometri, pentru donaţia făcută şi pentru timpul pe care l-au acordat făcând acest lucru”.- André Muit, preşedintele Asociaţiei Betania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin