01.09.2014

Al 27 lea ,,Concert pentru suflet” - miercuri, 3 sept 2014

Un ,,Concert pentru Suflet”, adica al patrulea din 2014 si al 27 din ultimii cinci ani va avea loc miercuri, 3 septembrie, de la orele 18:00 in Parcul Catedralei, cu magia lui Augustin si distractia formatiei Feelings.

Invaluiti de sunetele clapelor de piane, cu mangaierea viorilor, naiului si a vocilor diafane, copiii si tinerii talentati ai Bacaului va dau intalnire in mijlocul naturii.

Reprezentanții ONG-urilor băcăuane vor fi, de asemenea, prezenți în Parcul Catedralei, reuniți în Târgul
handmade pentru suflet de unde băcăuanii pot achiziționa produse artizanale realizate de beneficiarii celor dintâi, banii rezultați din vânzări urmând să se întoarcă la aceștia.
  Magia paseste tiptil, nici nu observi cand iti intra in suflet, te scoate din lumea reala, te,, calatoreste” in lumea iluzorie, a basmelor, a nevazutului apoi te aduce in real, mai vesel, mai increzator, mai copil... esti magic, esti magie, pentru intreaga familie.

In final, prietenii de la Feelings vor transforma parcul intr-o adevarata sala de concert, intrumentele vor rasuna, vocile vor rasuna, sufletele vor rasuna. Sunt intr-o armonie si sintonie perfecta, cum sa nu-i admiri?! In rasunet este sunetul, in oameni este bunatatea, in privire este iubirea, in muzica este insasi Viata.

Vino, traieste alaturi de noi!

Biletul de intrare: ZAMBETE si APLAUZE!
Vă mulțumim și vă așteptăm să dăm sufletului ce-i aparține!

,,Concert pentru Suflet” este un proiect inițiat de Mioara Iacob, implementat de Salonul de Piane cu suport financiar de la Mioara Iacob si Primăria Bacău (prin Legea 350/ 2001) privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local), cu sprijin si sustinere de la Madalina Rotaru, Alin Madalin Giurea, Florin Iacob, Iulian Anitei, Grafit Invest Bacău și în parteneriat cu Colegiul Național de Artă ”George Apostu” Bacău, Teatrul Municipal ”Bacovia”, Asociația ”Betania” Bacău, Ziarul de Bacău, 1 TV Bacău, Riverflow, Deșteptarea, Adevărul, Euro TV Bacău, Ferma Politică, Inima Bacăului, Contrasens, Adolescența Bacău, Megabacău, Bacău.Net, Ghidul Bacaului, Sapte Seri, Zette Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin