10.09.2014

Villa Borghese, cu de toate!

Dupa cum deja v-am obisnuit, va prezint locurile deosebite unde se poate lua masa in oraș. Astazi a venit momentul să vă povestesc despre Villa Borghese.

Restaurantele cu terasă de vară din Bacau le numeri pe degete, iar Vila Borghese se numara printre ele. Separeuri, loc de joacă, fântână arteziană, flori si multa verdeață vă incantă ochii pe terasă.

Cred că mancarea este tot unul din punctele forte, deoarece dupa ce am degustat (mâncat, dar suna mai bine degustat:) pot recunoaste ca imi place. Bucataria este cu specific arăbesc si pentru pasionatii de kebab, carne de oaie, hummus, tabouleh, mutabbal, kibbeh si alte specilitati care se citesc greu, exista numeroase variante de a diversifica meniul de zi cu zi.  Desigur ca nu lipseste meniul zilei si mancarea traditional romaneasca cu ciorbe, supe si delicioasele deserturi. Puteti chiar sa va abonati la restaurant si sa primiti prin sms, meniul zilei.

Vestea buna este ca se deschide mustăria, iar carafele de must si vin vor fi asortate cu pastrama de oaie si alte mancaruri traditioanale din afumatoarea proprie. Pentru pasionații de fotbal exista si un ecran imens cu videoproiectoare, unde berea are alt gust, bauta cu prietenii.

Restaurantul ofera posibilitatea inchirierii locatiei pentru evenimente private si relatii puteti obtine la tel :0728 07 88 07

Daca nu v-am lamurit eu, poate cateva fotografii va vor convinge sa intrati pe poarta restaurantului.

Adresa: str. Garii nr.8, langa pasajul subteran.

Incarcare GALERIE FOTO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin