25.09.2014

Recital extraordinar Horaţiu Mălăele - ”Sunt un orb”

Horaţiu Mălăele revine la Bacau cu un nou spectacol de suflet. ”Sunt un orb” le va deschide ochii şi sufletul bacauanilor către poezie. Miercuri, 29 octombrie, ora 19 la Casa de Cultura.

Cu umor, cu duioşie, cu pastile de proză şi de sinceritate. ”Sunt un orb”, recital extraordinar Horaţiu Mălăele, este un puzzle poetic ”despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie”, având ca piese versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, picant pigmentat cu hazul inimitabil al actorului, cu muzică şi momente de improvizaţie.


 „Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră”, a declarat Horaţiu Mălăele despre spectacol. Pretul biletelor: 39 sau 29 lei Acestea se pot procura de la Secretariatul institutiei. Relatii la tel: 0758.10.56.96 sau 0234.536.512

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin