10.06.2011

Zona bacauna interzisa pozatului facuta publica pe internet

V-am povestit mai demult despre site-ul Norc, unde poti viziona fotografic, mai toate strazile din aproape toate orasele Romaniei. Serviciul este super tare, numai ca se pare ca am descoperit o mica gafa. In Bacau exista cateva zone unde este interzis fotografiatul. Aceasta regula se stie de zeci de ani, mai ales in zona unitatilor militare. O zona specifica mai este strada Condorilor unde isi are sediul Aerostarul, vis a vis de Colegiul Henri Coanda. Intreaga strada este pozata si chiar am postat mai jos fragmentul unde apare si semnul cu fotografiatul interzis.

Imi amintesc ca in urma cu 3 ani, cand strangeam poze pentru site, ma aflam si eu prin zona cu aparatul de fotografiat in mana si am fost luat la sectia de politie din zona pentru a fi interogat. Sincer sa fiu, aceeasi parere o am si acum, precum ca mi se pare depasita aceasta regula, pentru ca spionul nu merge cu aparatul in mana, poate poza lejer dintr-o masina sau mai degraba se folossesc satelitii. Oricum americanii vad tot ce se face...Dar cum unde-i lege, nu-i tocmeala, vom vedea ce se mai  intampla.

(asteptati incarcarea pozei, puteti  naviga pe ea cu ajutorul mousului)

.

Un comentariu:

  1. O.K. Sa spunem ca sunt in trenul Bacau-Iasi si aproape de Roman scot capul pe geam. Trag cateva cadre la cele una-doua sute de tancuri abandonate, plus alte cateva zeci de tunuri si transportoare care se vad in curtea unitatii militare din apropiere. Cu pozele vad eu ce fac dup-aia. N-am vazut niciun semn care sa interzica fotografiatul. Dar mai mult ca sigur voi fi supravegheat cu atentie intr-o asemenea situatie. Care-i rostul unor asemenea prevederi absolut cretine?!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin