24.06.2011

Uleiurile biblice

Joi seara am participat in incinta liceului N.V Karpen, la conferinta pe tema “Uleiuri biblice tamaduitoare”, intrarea fiind libera si toti cei dornici de a-si imbogati cunostintele sau doar de a se informa pe aceasta tema au putut lua parte. Impreuna cu mine a fost si Vlad Fixx, care m-a ajutat cu informatii.

Prezentarea a fost deschisa de dl. Nicusor Plosnita, tehnician nutristionist Centrul Dio Bacau, unul dintre partenerii evenimentului, care a facut o scurta introducere, fixand cadrul ce urma a fi dezbatut, si de asemenea conturand activitatea doamnei lector Iulia Vornehm pana in prezent.

Aceasta din urma a continuat discutia pe tema uleiurilor biblice, a rolului acestora, explicand proprietatile fiecarei esente in parte, cum ar trebui aplicata pentru o maxima eficienta, desi efectele pot fi diferite de la persoana la persoana. In momentele urmatoare, au fost testate de toti cei participanti diferite esente de uleiuri, incercandu-le pe propria piele, altii multumindu-se doar sa le simta mirosul puternic.


In concluzie, a fost o alegere interesanta, prezenta mea la acest eveniment, iar efectele benefice ale acestor
uleiuri mai trebuie aprofundate si studiate, sperand ca in viitor ele sa poata ajuta cat mai multe persoane in dezvoltarea unui trai sanatos si protejat de factorii nocivi din viata de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin