15.06.2011

S-a dat sange din inima

Asa cum am promis, ne-am strans la Centrul de Transfuzii din cadrul Spitalului Judetean, cu ocazia Zilei Internationale a Donatorilor de Sange. Campania a strans si televiziunile locale, iar prima a fost Antena 1. 

Au fost alaturi prieteni, dar printre cei care e posibil sa-i cunoasteti si voi s-au numarat: Andre Muit (presedintele Asociatiei Betania), actorul Vali Braniste (prezentator al matinalui Antenei 1 Bacau), Alin de la Cameradinmasina.ro si cum cum spuneam pe ceilalti nu cred ca ii stiti, dar gestul lor fiind egal cu al tuturor. Vizita lui Andre Muit a fost inca o lectie occidentala de mentalitate, avand in vedere cate a facut pentru orasul nostru.......

Sefa sectiei a adus prajituri si sucuri pentru a sarbatori ziua donatorilor, alaturi de colegi si donatori. Frumos gest. Asistentele au recunoscut ca au fost mai multi donatori, fata de o zi obisnuita, dar din pacate, majoritatea  pe care i-am vazut acolo, erau donatori fideli, impinsi de saracie. Poate intr-o zi ne vom schimba mentalitatile spre mai bine. Nu uitati, in fiecare zi puteti salva vieti prin gestul vostru. Centrul este deschis zilnic, intre 7.30 si 13.30.

 Vali Braniste


prajituri si sucuri pentru a sarbatori ziua donatorilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin