16.06.2011

Eveniment în lumea motoarelor: Ducati se lansează în Bacău!

Showroom-ul Ducati Moldova se află în Bacău, la parterul Hotelului Moldova, şi va fi inaugurat sâmbătă, 18 iunie 2011, la ora 11. După momentul festiv, invitaţii vor pleca în coloană, pe motociclete, la Pista de karting Selena Motor Sport.

Evenimentul va continua cu prezentarea gamei de motociclete Ducati. Apoi, cei prezenţi vor urmări demonstraţia unui pilot profesionist pe un Ducati Monster şi un stunt cu un Ducati ST 2 preparat. La sfârşit, toţi motocicliştii invitaţi vor avea acces liber pe pistă.

La showroom-ul din Bacău, fanii Ducati se vor putea întâlni şi vor putea împărtăşi impresii şi experienţe. De
asemenea, vor putea fi vizionate în direct evenimentele la care participă motocicletele Ducati, cum sunt cursele MotoGP, cu vedete precum Valentino Rossi şi Nicky Hayden, şi cele din Campionatul de Superbike.
În cadrul showroom-ului vor putea fi admirate renumitele modele Superbike, Monster, Hypermotard, Multistrada şi Diavel, care domină visele cele mai arzătoare ale entuziaştilor de motociclete. Inima care bate în fiecare Ducati este un motor bicilindric în L, inconfundabil şi care domină scena moto din 1972. Sistemul Desmodromic, sunetul propriu Ducati şi faimosul cadru Trellis sunt semnele distinctive şi obligatorii de pe agenda bologneză.

„Suntem foarte onoraţi de oportunitatea unică de a importa şi distribui în România produsele mărcii italiene Ducati”, declară Răzvan Weselowski, directorul general al companiei Metrotehnica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin