14.06.2011

Clubul Inner Wheel Bacau si-a desemnat noua presedinta

Clubul Inner Wheel Bacau si-a desemnat, luni, 13 iunie 2011, presedinta pentru anul rotarian 2011-2012, in persoana Otiliei LUPU, director executiv Grafit Invest SRL Bacau.

Cristina PETRESCU, Presedinte - fondator Inner Wheel Bacau in 2009 a preda astfel, prerogativele viitoarei conduceri. Intr-un cadru select, la Restaurant Bizant, pe fundalul sonor al unui pian, s-a desfasurat ceremonia de desemnare. Bun gust, eleganta si ambitia de a reusi sunt cateva din elementele serii.

Comuniunea si responsabilitatea traite printre semeni sunt elemente care insotesc activitatile unui Club Inner, iar pentru 2011-2012 tema pe care Rotary o propune: “Reach Within to Embrace Humanity"


Conform Statutului, anul Inner incepe in ziua de 1 iulie si se incheie la 30 iunie anul urmator. Astfel, se aplica principiul rotatiei, pentru ca fiecare membra a clubului sa detina una din functii timp de un an.

Inner Wheel este o organizatie internationala cu implicare comunitara prin voluntariat. Fondata in ianuarie 1924 in Marea Britanie, a ajuns astazi la circa 98.173 membre, in peste 103 tarii, organizate in 168 de Districte cu 3691 Cluburi.


In România, Inner Wheel actioneaza din 2002, odata cu infiintarea primului club Inner Wheel la Cluj Napoca,
la care s-au alaturat cluburile din Valcea, Vaslui, iar din 2009 si Inner Wheel Bacau.



Printre activitatile importante ale Clubului Inner Wheel Bacau se numara sprijinul acordat unei clase speciale a Colegiului “Vasile Alecsandri” in proiectul “Voluntariat pentru educatie”, sustinere financiara permanenta pentru hrana si transport a copiilor cu deficiente de vedere de la grupa “Norocel”, donatii la Sectiile de Oncologie si Psihiatrie Bacau, realizarea unei Camere Senzoriale in cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau, dar si alte evenimente de promovare si sustinere a tinerilor.

Obiectivele noii conduceri sunt:
- continuarea proiectelor incepute
- sustinerea initiativelor femeilor care se implica viata comunitatii bacaune.


Alte detalii pe www.innerwheelbacau.ro

International Inner Wheel este probabil cea mai mare organzatie feminina de voluntariat din intreaga lume.
In calitate de ONG, Inner Wheel lucreaza impreuna cu Natiunile Unite si are reprezentante in trei centre ONU in Geneva, New York si Viena, avand astfel posibilitatea de a juca un rol important in lume.
International Inner Wheel este organizatia sora a Rotary International, cu membrii caruia lucreaza.
Obiectivele organizatiei sunt:
  • Promovarea valorilor prieteniei adevarate
  • Incurajarea ideii de intrajutorare
  • Cultivarea prieteniei si intelegerii la nivel international.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin