21.06.2011

Grafit este campioana Bacăului

După un campionat şi un play-off extraordinar de disputat la Bacău, Grafit este echipa care s-a impus duminică seara în finala campionatului judeţean de minifotbal, în faţa formaţiei FC Coriolan, cu scorul de 2-0. Meciul a fost probabil cel mai frumos din întreaga serie a partidelor disputate pe terenul de minifotbal în
această ediţie de campionat, dovadă şi numărul mare de spectatori prezenţi la meci. Scorul a fost deschis de abia în ultimele 5 minute ale jocului, prin două reuşite ale lui Sorin Ghiuş şi Rareş Marin. Cu toate acestea jucătorul meciului a fost declarat Răzvan Vizitiu, portarul coriolanilor.

Grafit devine astfel campioana judeţului Bacău, la minifotbal şi va reprezenta oraşul nostru la Turneul Naţional care va avea loc la Timişoara în perioada 30 iunie -3 iulie. Reprezentanta Bacăului este calificată direct în această faza a competiţiei naţionale, prin prisma rezultatelor obţinute de echipele băcăuane din 2007 încoace, alte 24 de campioane din ţară având o misiune mai dificilă datorită faptul că chiar în acest week-end au fost nevoite să susţină un meciuri de baraj.
Cealaltă finalistă, FC Coriolan va participa pentru a-l doilea an consecutiv la Cupa României, care avea loc chiar în această săptămână în perioada 23-26 iunie la Sibiu, unde se vor înfrunta alături de alte 27 de echipe pentru adjucarea titlului de câştigătoare a Cupei.

În finala mică s-au întâlnit Petromold şi surpriza acestui play-off, Metrorex. Deşi Metrorex a fost echipa care a terminat Grupa B pe primul loc, învingându-i chiar pe cei de la Petromold, în finala mică echipa care s-a impus a fost cea a Petromold-ului. Aceştia s-au impus cu scorul de 8-3, Adrian Sofronie fiind declarat jucătorul meciului.

„Această ediţie de campionat a fost de departe cea mai disputată din întreaga istorie a minifotbalului la Bacău, înregistrându-se totodată cel mai ridicat nivel al tuturor echipelor înscrise în competiţie. Practic cele mai bune echipe de minifotbal din Bacău au luat startul în acest campionat şi sperăm ca cele două echipe care vor reprezenta Bacăul la cele două turnee finale să se impună şi la nivel naţional şi să se întoarcă cu cele mai bune rezultate. În acelaşi timp, le mulţumesc tuturor echipelor prezente în acest campionat şi care au contribuit la spectacolul şi farmecului multor meciuri de pe terenul de minfotbal,” ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al campionatului de minifotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin