03.06.2011

Pasajul rutier subteran Str. Oituz – Str. General Stefan Guse (Update)

Update  - Iunie 2011



Update iulie 2010:



(vedere dinspre str. Stefan Guse)


 Vedere dinspre Str. Oituz


Necesitatea construirii unei cai de acees suplimentare spre cartierul CFR,  a aparut prin proiectul europen nerambursabil a constructiei Pasajului rutier subteran str. Oituz – Str. General Stefan Guse.
Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 8 milioane de euro.
Update aprilie 2010:

Panorama locului inainte de inceperea lucrarilor. Intrarea dinspre Str. Oituz. Miscati imagine cu ajutorul mouse-ului.




(vedere dinspre str. Stefan Guse)

Vedere dinspre Str. Oituz


Pasajul rutier subteran trece pe sub cele 14 linii de cale ferata, are o lungime de 261,57 m şi este format din: pasajul rutier subteran propriu-zis de 86,70 m, două rampe de acces spre pasajul subteran propriu-zis: rampa Stefan Guse de 107.07 m lungime şi Rampa Oituz de aprox. 67,80 m lungime.

Pentru asigurarea continuităţii rutiere sunt prevazute pasaje superioare amplasate peste cele două rampe de acces în pasaj, spre str. Stefan Guse în lungime de 14 m, şi spre str. Ionita Sandu Sturza si respectiv str. Oituz in lungime de 20 m. Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea infrastructurii rutiere si o accesabilitate mai buna spre vestul Bacaului si inclusiv spre  Centrul de afaceri care se va realiza in zona.

Siguranta circulatiei va fi asigurata prin camere video, sisteme electronice luminoase, senzori de umiditate si temperatura, senzori de fum, bariere de limitare pentru limitarea sau inchiderea circulatiei (pentru cazurile exceptionale de accidente grave).



14 comentarii:

  1. este bun si penntru noul sediu a celor de la Dedeman !! si ei au ridicat o cladire in zona !!E foarte bun Pasajul ,poate in felul acesta se ridica blocuri in zona !!! si cred k se va face si o noua ruta pentru Transport Public !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect! Urmeaza si un update la cladirea Dedeman.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna aceasta investitie. Multumim pt noutati.

    RăspundețiȘtergere
  4. cand e termenul de finalizare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Termenul de finalizare este vara lui 2011.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce parere aveti de proprietarii din zona care dupa terminarea pasajului nu vor mai avea acces in propriile proprietati???????????Credeti ca vor fi despagubiti intr-o tara de rahat unde toti fac numai ce vor.............

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre care proprietăți anume este vorba? Câteva detalii că să-mi pot da seama mai exact de situație.

    RăspundețiȘtergere
  8. o fi bun pasajul, ganditi/va la cat deranj ne face noua locatarilor din zona care stam exact la blocul de pe strada Garii nr 10, cum e posibil ca pasajul sa fie la 3/4 m de bloc,deja de la lucrari ni s/au crapat pereti, suntem invadati de praf,cine suporta toate aceste pagube,intreg colectivul de locatari o sa facem o petitie si o s//o inaintam edililor ......

    RăspundețiȘtergere
  9. speram sa fie terminat la timp acest pasaj in acest mod se vor rezolva o parte din problemele de trafic si in plus vor creste pretul propietatilor din zona :)

    RăspundețiȘtergere
  10. adica sa sufere tot bacaul ca iti intra tie prafu in casa, nuti convine mutate

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata bine proiectul si pare a fi chiar foarte necesar. E foarte bine ca se lucreaza si exista perspectiva finalizarii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte bun acest pasaj,dar de ce merge asa greu?
    Cand este gataaaaaaaaaaa?

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-e teama ca dupa construirea acestui pasaj strada Oituz, si asa foarte aglomerata, va fi mai aglomerata.

    RăspundețiȘtergere
  14. azi este o zi mare pentru toti romanii, ar fi fost un prilej pentru inaugurarea pasajului Si totusi care-i treaba , se mai da vre-o data in folosinta, domnule Primar?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin