07.05.2013

Sarbatoarea voluntariatului revine!

 Fundatia de Sprijin Comunitar in parteneriat cu Institutia Prefectului Bacau organizeaza, în perioada 13 – 19 mai 2013 „Săptămâna Naţională a Voluntariatului”. Acest proiect însumează o serie de evenimente menite să mobilizeze cât mai mulţi voluntari şi tineri, care să contribuie la dezvoltarea şi înfrumuseţarea localităţii lor şi să atragă sprijinul comunităţii şi al autorităţilor pentru susţinerea activităţii voluntarilor şi recunoaşterea meritelor lor. Săptămâna Naţională a Voluntariatului are loc în fiecare primăvară, în localităţi mari şi mici din întreaga
ţară şi înseamnă o săptămână dedicată celebrării publice a voluntariatului şi voluntarilor, prin acţiune.

Astfel, organizatiile care doresc sa se implice in acest proiect sunt asteptate miercuri, 8 mai, ora 14:30 in Sala mica a Prefecturii la o intalnire lucrativa, pentru a definitiva astfel planul de actiune pentru Saptamana Nationala a Voluntariatului.

 Aceste activitati urmaresc mobilizarea cat mai multor organizatii si cat mai multor voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatii bacauane. Evenimentul este initiat la nivel national de Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu centrele de voluntariat si VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania Ca o noutate pentru acest an, organizatorii îşi propun ca, în această ediţie SNV, ziua de 17 mai (vineri) să fie dedicată voluntariatului corporatist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin