31.05.2013

Politistii bacauani primiti cu caldura in Italia

Delegația Asociaței Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Bacău a fost prezentă în perioada 12-17 mai 2013 în Italia, la invitația lansată de polițiștii din Provincia Perugia, care au vizitat Bacăul în septembrie 2012. Activitatea a vizat aprofundarea relațiilor de prietenie dintre polițiștii băcăuani și cei italieni și realizarea unor schimburi interculturale și profesionale. Delegația băcăuană, condusă de președintele IPA – Regiunea 1 Bacău, Mirica Ionel și vicepreședinte Stoica Viorel, a fost primită de colonelul Giusepe Caputo, coordonatorul Poliției Provinciei Perugia.

Pe parcursul celor 5 zile, delegația IPA – Regiunea 1 Bacău a vizitat cele mai importante 6 localități din
Regiunea Umbria și a avut întâlniri cu oficialitățile locale. În localitatea Assisi, polițiștii băcăuani au fost primiți de oficialitățile locale și au participat la o întâlnire cu aproximativ 70 de membri IPA din regiunea Umbria, întâlnire prezidată de Paolo Rossi, președintele IPA Umbria, care a ținut să transmită cele mai calde salutări tuturor polițiștilor băcăuani.

În Perugia, cea mai importantă localitate a Provnciei Perugia și a Regiunii Umbria, delegația băcăuană a fost primită de consilierul provincial Domenico De Marinis, care a subliniat că acest tip de interacțiuni sunt benefice pentru toți cetățenii băcăuani și perugieni. În cadrul discuțiilor, oficialitățile locale au remarcat lipsa elementelor de infracționalitate comise de băcăuani în zonă și au apreciat că activitatea românilor stabiliți în Regiunea Umbria reprezintă un câștig pentru întreaga comunitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin