07.05.2013

Castigatorii „Bacau Bike Challenge”

Clubul de Ecologie şi Turism “Veniţi cu Noi” – Bacău a organizat, în ziua de 2 mai 2013, o competiţie de mountainbike cu ocazia Zile Mondiale a Tineretului: „Bacau Bike Challenge” 2013, ediţia I. La start s-au prezentat 71 de sportivi, care au concurat în fondul forestier Trebeş, pe drumurile Lupărie şi Seaca, pe un circuit în lungime aproximativă de 15 km. Premiile, oferite de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret
şi de către sponsori, au fost obţinute de:


 Elisei Maria Diana, Marin Ştefania şi Ungureanu Andreea – locurile I, II, III, la categoria 15-18 ani;
Dascălu Oana, Bîrgăoanu Alexandra şi Munteanu Bianca Ioana – locurile I, II, III, la categoria 19-35 ani;
Bobeică Gabriel, Bulai Cristinel şi Duma Codrin – locurile I, II, III, la categoria 15-18 ani;
 Duca Bogdan, Juncu Ioan Bogdan şi Mândrescu Andrei – locurile I, II, III, la categoria 19-35 ani;
 Mârţ Gabriel, Gherasă Tudorel şi Dinga Claudiu – locurile I, II, III, la categoria peste 35 de ani.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul şi acordul Consiliului Judeţean Bacău, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Direcţiei Silvice, Primăriei Mărgineni, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Bacău 1, Inspectoratului Şcolar Judeţean, precum şi cu sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Cei 71 de concurenţi au ales să participe la Proiectul „Bacau Bike Challenge” 2013, ediţia I, în ideea de promovare a unui comportament sănătos prin efectuarea de efort fizic în natură, precum şi prin atragerea şi promovarea practicării de către tineretul din Bacău a mountainbikeing-ului, a dezvoltării spiritului competiţional şi a obţinerii unor abilităţi tehnice pentru străbaterea unor trasee ce implică folosirea bicicletei.

Pentru organizare s-au implicat, financiar sau material, Global Auto Service, Pub-S Bacău, Velo-Sport, Popasul Trebes, Grafit Invest, Magazinul Cyclopedia – Bucureşti, Bike & Sport, TNT Club Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin