26.04.2013

Bacaul iubeste pestii (descinderi si targ)

Sambata, 27 aprilie la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” se va deschide  Târgul de Promovare a Sectorului Piscicol. Inaugurarea oficială va începe cu o conferință de presă, de la ora 9.00.


Ba mai mult, peste 35 de polițiști au descins astăzi la domiciile unor suspecți de braconaj piscicol. Oamenii legii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni și polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bacău, împreună cu luptători din cadrul S.A.S. Bacău și jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Sascut, au desfășurat în baza autorizațiilor emise de Judecatoria Bacău, un număr de
13 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane suspectate de deținere de plase monofilament și a altor instrumente de pescuit interzise de lege. Astfel, polițiștii au efectuat verificări la locuințele a 15 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani, toate din comuna Sascut.

În urma verificărilor efectuate la domiciliile suspecților au fost identificate mai multe bunuri, respectiv șapte motoare de barcă, cinci bărci pneumatice, cinci vâsle, nouă aparate electrice folosite pentru braconaj piscicol, 86 de plase monofilament, 14 plase din material textil și alte unelte de pescuit folosite de suspecți în vederea desfășurării activității de pescuit ilegal.

Un comentariu:

LinkWithin