10.04.2013

Târg de Turism si de Nunti la Centrul de Afaceri

SC Centrul de Afaceri şi Expoziţonal Bacău SA, împreună cu Patronatul ANAT Regiunea NORD EST, organizează în perioada 19 – 21 aprilie  2013  “Târgul de Turism Bacău”. Manifestarea, care va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii “Mircea Cancicov” Bacău, reprezintă o oportunitate pentru băcăuani, dar și vizitatorii din întreaga regiune Nord-Est, să profite de ofertele speciale cu reduceri pentru  early booking, last
minute, luna de miere, etc. Evenimentul va aduce la un loc agenţii de turism, hoteluri, pensiuni și restaurante.
 
turism 212x300 Târgul de Turism își deschide porțile
În aceeași perioadă, Centrul de Afaceri și Expoziții găzduiește și Expo “Nunta de Vis”, unde  se întâlnesc  case de modă, saloane de cosmetică, formații și artiști de muzică de petrecere, specialiști în decorațiuni și aranjamente florale, restaurante și locații de nuntă, producători de vinuri, fotografi, hotelieri si agenții de turism cu sugestii pentru luna de miere.

Pe parcursul celor trei zile, sunt pregătite tot felul de surprize pentru vizitatori. De asemenea,  este asigurat transport gratuit, de la Hotel Moldova la CAEx, din jumătate în jumătate de oră, pe toată durata evenimentelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin