19.04.2013

Aerostar a implinit 60 de ani

Miercuri, 17 aprilie 2013, au avut loc la sediul AEROSTAR SA Bacau manifestarile organizate cu prilejul aniversarii a 60 de ani de dezvoltare continua si realizari de programe majore pentru industria româneasca de aviatie si aparare. Grupul Industrial Aeronautic AEROSTAR Bacau constituie un vector de imagine important, prin prisma faptului ca, pentru mentinerea statutului de furnizor de prim rang in domeniul aviatiei civile si militare, actioneaza ca o casa de integrare, fabricatie, modernizare si mentenanta. In toti acesti ani,
societatea a avut o dezvoltare continua, a fost o prezenta vie pe piata industriei de aviatie si aparare din România si din intreaga lume, demonstrând ca reteta succesului consta in implicarea totala in proiectele propuse, cuantificata atât prin prisma rezultatelor de business cât si a celor cu impact social.

 Aerostar are vocatia zborului spre performanta, prin inovatie si cercetare, prin efort si investitie, prin profesionalism si pasiune, sustinute de dedicarea si implicarea echipei. Pentru comunitatea bacauana, pentru oamenii de afaceri si, cu atât mai mult pentru Camera de Comert si Industrie Bacau, Aerostar este un punct de referinta, care a facut vizibil judetul nostru atât pe plan national cât si international. Cu ocazia acestei frumoase aniversari, Camera de Comert si Industrie Bacau a decernat firmei Aerostar Bacau, distinctia Meritul Industrial pentru excelenta in management, viziune strategica, profesionalism, inovare si dezvoltarea durabila, sustinute prin dedicare si implicare, confirmând calitatea de lider – promotor al economiei bacauane, cu rezultate meritorii pe plan intern si international.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin